Malva Adrell -

Ännu en trevlig dag hos min kära Joanna.

Hela helgen har det varit massa kalas både med min och Andreas familj, helt okej, men jag har inte hunnit blogga.
Sen idag har jag varit hon Joanna och först och främst kollat på hennes stall och som ni kan se, uber snyggt!

Nu är det bara kvar att ta bort lite fler stolpar, fixa väggar och sen inreda i sadelkammaren (Som är till vänster om boxarna, men man knappt kommer in i för stoplarna är ivägen), sen fixa nya dörrar och fönster, fixa lite med hyllor och så vid "foder hörnan" och säkert massa andra småsaker. Men hästarna kan komma in nu iaf! 

Dom ska ju kanske fixa fler boxar som dom ska hyra ut eller något och sen kan man ju hitta på massa annat man vill göra där inne, men det jag sa är väl det nödvändigaste. Joanna gick runt och pratade om attt man kunde sätta upp en hängmatta eller en gunga eller massa andra saker, men vi får väl se om detdär...


Sen spelade vi ju monopol. Jag älskar't!!

Jag ledde hela tiden och Joanna trampade fint på mina 28 000 kr gator så jag jag hade ganska mycket mer än henne. Vi hade bestämt att vi skulle sluta halv, men tre minuter innan trampade Joanna på fri parkering. Klirr i kassan hos henne och så hade hon 100 000 till. Det låg sjukt mycket pengar där! Så hon vann med 5 000 sen. Gjorde inte mig emot, det är ändå bara tråkigt att vinna så överlägset. Heheh, aa ni fattar, det lät lite fel där...

Så snodd den kan bli, men dock så bra.


Slut med prao och halvdöda hundar.


Några fina bilder från praktiken...
Allting har flytit på nu dom senaste dagarna, först mocka, fylle höpåsar, sopa, puttsa träns osv. Ett litet hinder vi stött på är dock Agnes. Den super gamla korv-hunden. Hon är så otroligt go, men lyckas alltid sätta sig i vägen. Och så fort hon inte blir klappad gnäller hon eller lägger sig på golvet och ser helt död ut.

Veckans höjdpunkt måste ha varit idag när vi fick rida ändå. (Asså vi har ju fått rida fler gånger) Idag fick jag rida en väldigt mysig och otroligt het ponny. Eller om det nu var en liiiten häst. Diva heter hon, det är den svart-vita på bilden där uppe. Hon var väldigt trippig och så, men det tycker jag bara är roligt och det gick riktigt bra! Hon är ny där så jag hade inte sett henne innan.

Morgon i hagen.


Grå - brun.

Jag uppdaterade designen lite, jag gillade den bara inte. Men eftersom jag har photoshop nu ska jag försöka lära mig detta och sen göra supersnygga designer.

F5 om ni inte serrrr. You knoooww.

AJ.Förresten skrev jag i mitt inlägg i fredags att jag inte skulle gå på tonår. Men då menade jag gå/vandra liksom, typ att jag inte ville gå på promenad om vi skulle göra det på tonår... Om ni fattar;)

Prao - dag 1.


Se vilka otroligt mysiga varelser jag kommer få mysa med hela denna veckan! Det har varit riktigt bra faktiskt, vi har fått vara ute mesta utav tiden ui det underbara vädret och bara det är ju grymt!Som ni kan se har vi fått rida lite halvtigångsatta hästar en stund, sen också mocka, fodra, kratta, borsta och spola lite hästar.

Före - efter.


Typ så.

L'automne.


While I mas gone.


Se vad jag har haft trevligt medans jag var borta...

Jag har fått uppleva ännu mer utav min vabliga klantighet, såsom välta ut färgburkar, välta mer chipsskålar på mattan och var bara allmänt smidig. En grej har jag dock haft tur med som ni kan se på bild här uppe; När majsburken intre trillade ner på skåpet utan satt fast!

På tal om majs så är det något så fruktansvärt gott!! För någon vecka sen fick jag äta revbensspjäll och majs, det rekomenderas starkt!! Eller köttfärs-majs-och-mos, ljuvligt! Något som däremot inte var så gott var majs, pestopasta och tomat (som ni också ser ovan). Det rekomenderas inte.


Sen har jag knölat mig ut fem minuter tidigare till bussen en morgon för att ta kort på frosten, den enda bilden som inte blev suddig är den i collaget - och den är ju värdelös ändå. Misslyckat.

Men allt ont för ju också med något gott - se den vackra bilden på anna jag lyckades få i skolan sen eftersom jag hade med mig kameran ändå.


Sen har jag ju spacklat och målat och spacklat och målat och målat och målat och målat också. Stressade som en galning i slutet för jag trodde Agnes skulle komma hem igår - och jag sover ju på hennes rum - men så kommer hon ionte för ens på onsdag. Ganska skönt faktiskt


Fetfoten.

Just nu suger allt en del, mamma tror att jag har stukat foten och jag ska praoa i ett stall hela nästa vecka - BAJS. menmen.

Hehe, ja vänsterfoten är rätt fet.

Annars är allt helt okej, mamma köpte en ny dator igår, så jag lägger in bilderna där. 
Den är otroligt liten bara och jag måste ha ett lösenord för att kunna ladda ner något, t.ex picasa och chrome, men mamma kommer hem snart så då får hon hjälpa mig. Men det på photoshop på den, det är najs. Även om det bara är någon mini-version.

En annan najs sak, Jag ska inte till skolan på två veckor!! göööööttt.

Nu är det bara att vänta på att min bror kommer hem med sin hårddisk där jag har några bilder - dom bättre bilderna. Sen ska jag fixa picasa så jag kan redigera alla lite lugnt och fint som vanligt också.

Jag tänker minsann inte tippspromenaden idag på tonår...

MALVA ASTRID ADRELL 15 ÅR!!!!

Vi är så glada ha-ha att jag har födelsedag att jag har födelsedag precis idag, HURRA HURRA HURRA!!


En gång i tiden såg det ut såhär när jag fyllde år .

Därför har jag lyssnat på när atta har sjungit för mig istället för att blogga. (Dom på dansen var bäst.)


Jag har uppdaterat min presentation nu med. (pga en utskällning från Jenny)


I AM BACK!!


Här sitter jag och bloggar. VID VÅRAN DATOR! Whooo!! Simon har äntligen fått igång den!! :D Asså, inte den vanliga, utan den gamla, men den är helt okej så jag är glad ändå!


Ett problem bara... Alla mina bilder från år 0 till i mars ligger på den söndriga hårddisken och alla minha bilder från mars tills nu ligger på den söndriga datorn = ALLA BILDER ÄR BORTA!!
Illa tur att jag har dom flesta här på bloggen, det är ju alltid något...

Men men! :D

Några bilder har jag ju ändå på denna datorn, från sommaren 2007 tror jag;) Men denna bilden passar faktiskt bra in ändå, för jag ska nämligen praoa på ARS nästa vecka och där står ju dessa två filurerna, eller har stått iaf...
Har några bilder på kameran som jag försöker fixa in hit så kommer det bli en finfin bloggning här snart! Ska bara hitta listan där jag hade skrivit upp allting jag skulle blogga om...


GONE

Malvas dator är paj, sönder, ofungerand, ensam & ingen bloggning för henne, så keep out sålänge, hon kommer tillbaka när hon kommer tillbaka helt enkelt.
Försök lev utan henne, vet att det är svårt. ;)

//Jennykatarina

DATOR SÖNDER = INGEN BLOGGNING!

Min dator har gått sönder (sladden) så jag har inte kunnat blogga på jätte länge ( =jättestörande! ).
Sen har jag tappat blort mitt blogg.se nummer så jag inte kunnat sms-blogga...

Och eftersom jag kör på 'bra bloggning eller ingen bloggning' har det inte blivit något...

Men jag har så sjukt mycket att skriva och massa bilder och idéer så det suger massor!!


Men vi syns senare, med bättre uppdatering med en förhoppningsvis hel dator....

Btw, det var Agnes som skrivit rumppanna kommentaren...


En fin bild på min klass, bara för att det är människorna jag ungår med varje dag, vare sig jag vill eller inte...