Malva Adrell -

September DTS.

 
Den 27 september, om 33 dagar, åker jag iväg till London i sex månader. Jag ska gå en DTS på YWAM Harpenden. Det är alltså en kristen lärljungaskola med organisationen Youth With A Mission, eller Ungdom Med Uppgift som det heter på svenska. En organisation som finns över hela världen. Hela skolan är indelad på två perioder varav de första tre månaderna är så kallad Lecture phrase och andra delen Outreach phrase. De sista tre månaderna är alltså någon annan stans i världen med volontär- och missionärsarbete. Hela skolan är på engelska och med folk från hela världen och i olika åldrar. 
 
Det ska bli så fruktansvärt roligt, skönt, spännande och bara bra! Är sååå taggad och vill bara åka med en gång. Har haft i tankarna att jag tänkt göra detta väldigt länge, men tog inte tag i ansökan förens i augusti. Så nu har jag sagt upp min från McDonalds och slutar där 22 augusti. Har verklgien aldrig känt mig så fri och även om jag inte har den blekaste om vad jag ska göra när jag kommer hem i mars är det verkligen bara kul och ingen ångest alls. Efter jag tog studenten hade jag ju ett heltidsjobb som väntade, så detta är verkligen första gången i mitt liv jag verkligen är fri på riktigt!
 
Så jag hade som sagt gärna bloggat, för att hålla folk hemma uppdaterade men även för att kunna se tillbaka på det själv men vi får se hur mycket tid jag kommer ha. 
 
Åh det ska bli så fantastiskt kul!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback