Malva Adrell -

En allahjärtansdag.

Frida fick äran att förstöra andra bilden...
 
I lördags tog jag ledigit från jobbet efter att ha jobbat varje dag i en vecka och umgicks med mina vänner. Så galet bra egentligen. Mat, godis och maaassa choklad! Dessutom var det inte bara mina bäshstenabrudar utan vi fick lite mer sällskap vilket var kul!
 
Som ni kanske även skymtat av bilderna slutade kvällen med lite av ett äventyr. Vi hade kört en bil bort till Göteborg och Sandra, men så när vi skulle åka hem ganska trötta kl.00.30 visade det sig att vi lyckats låsa in bilen i parkeringshuset. Efter att ha försökt ringa och grejer började vi till och med göra oss i ordning för att sova sju stycken i Sandras lilla etta. Men så när Sandra och Linn till sist gick en extra gång och kollade så visade det sig att det fanns ett sätt och vi behövde inte ens betala 1000kr. Lite lagom omskakade och trötta klarade vi oss alltså hela vägen hem samma kväll!

Kommentarer
Postat av: jennyt

Hur fick ni ut bilen utan att betala? :o

Svar: Ingen som vet ;) Nä men vi hittade något vis då man kunde skriva in kortnumret för kortet man betalat med på vägen in, så öppnades dörrarna en snabbis så man kunde köra ut! Var inte med själv utan satt inne hos sandra då, så det är lite oklart ;)
Malva Adrell

2015-02-19 @ 19:48:01
URL: http://jennykatarina.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback