Malva Adrell -

All Nations All Generations Sept DTS.

Några foton från det senaste halvåret, från England och Grekland och extremt bra tider.
 
Så för ungefär tre veckor sedan kom jag hem från England och det största äventyret i mitt liv hittills. Det har varit så mycket bättre än jag någonsin kunnat hoppas och det går verkligen inte att med ord beskriva. Vi var alltså i Harpenden, utanför London i tre månader för undervisning och drog sedan till Bristol i östra England i två veckor innan vi flög till Grekland och ett nytt liv på en segelbåt i Medelhavet i två månader.
 
Undervisningsdelen var extremt utmanande, kul och bara bra. Vi grät, vi var uppe nätter och pratade, vi blev utmanande, vi lärde oss konfrontering, vi skrattade tills vi kissade på oss, vi hade filmdagar, vi såg london, vi hade extremt bra talare, vi dansade, vi växte och Gud var precis lika god som vanligt. Sedan var det dags att sprida den kärleken som vi lärt oss så mycket om och sett verka i våra egna liv. Mitt team fick då äran att vara en månad utanför Aten och hjälpte det Grekiska samhället med vad de ville och seglade sedan upp till Lesbos och jobbade i läger och på andra sätt för att hjälpa i flyktingskrisen i en månad. Även det var sjukt utmanande och helt galet. Så bra och så svårt. Allt från delfiner i solnedgången på en segelbåt till blöta och besvikna flyktingar i ett klädestält. 
 
Aldrig hade jag kunnat tro att det skulle bli såhär bra men oj vad glad jag är att det var just detta jag valde att göra av min höst och vinter. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback