Malva Adrell -

En ny säsong.

Har inte velat dra upp kameran i ansiktet på alla nya människor så har nästan inga bilder. Här är i alla fall några bilder från ikväll, lite beach och sen en "social".
 
Jag är i Denver! Woho! Nej men det är bra faktiskt, det är verkligen mycket nu så jag vet inte ens var jag ska börja. Min resa gick bra och jag mådde inte allt för dåligt, det var mest tråkigt. Sen när jag kom hit träffade jag mina två vänner som jag lärde känna i England. En ska gå en annan kurs här på basen och en bor i Denver så det är kul! 
 
Hittills har vi bara haft massa information och lärakänna-grejer. Min klass består av 10 tjejer och 2 killar i min ålder - alla från USA och sen är det jag haha. Så det blir spännande. Det är dock två andra kurser som pågår samtidigt på basen så finns en del annat folk med (nästan bara amerikaner ändå). Vi har gått igenom en del av vad vi ska plugga och det verkar bli väldigt intensivt med mycket plugg och svåra ämnen, men det är ju ändå därför jag är här. Mer om det när vi verkligen börjar, för det blir så mycket att skriva här. 
 
Det finns så mycket att säga om USA och Denver och allt, men nu måste jag sova så det får bli en annan gång. Hejsvejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback