Malva Adrell -

Vi ses om en vecka

SÄMSJÖBORG 28 juni till 3 juli :D:D:D:D:D:D:D:D <3


Hejdå, vi ses på lördag :D

AnnaMariaAxelsson

Nu sitter en liten sak bredvid mig, det är en homosapienssapien. Denna homosapienssapien har fått ett namn. Det är Anna Maria Axelsson. Just ju spelar Anna Maria Axelsson ett Harry Potter spel på en annan homosapienssapiens mobil. Den homosapienssapien heter Malva Astrid Adrell.

Tidigt och trevligt.

Nu ska jag till hästarna igen då, klockan är 7.42 -.-' På ett sommarlov. Men jag är faktiskt ganska pigg ;p

Och bara så ni vet har jag försökt fixa en lite snyggare header, men ingenting funkar av ngn anledning, bilden syns inte. Så ni får nöja er såhär ;)

GLAD MIDSOMMAR :D

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA ! :D

Erkänn gullig midsommarstång ? ;p

Hästhästhäst

Igår (hann inte fixa igår) kväll skulle jag och Joanna ta hand om Carina Hermanssons hästar som vi brukar när hon åker iväg, även om hennes familj är hemma. Så vi bestämmde att vi skulle träffas vid Joannas brevlåder halv nio som vanligt. Men vad händer inte om jag glömmer av det. Jag gick runt och gjorde ingenting så ropade mamma att Joanna kom. Jag fattade inte alls! Jag typ -  vad gör hon här? :o JUSTE VI SKULLE JU TRÄFFAS HALV!
Och så var klockan kvart i -.-' Som vanligt! Joanna har aldrig med sig sin mobil så hon kan inte ringa mig, men det var ändå inte som den värsta gången. Det var en morgon då hon fick vänta i 45 minuter och Jag och Agnes som var dom enda som var hemma låg och sov så hon kunde inte knacka på eller så, det slutade med att jag väcktes av att Joanna ringde hemmifrån. Lte pinsamt ja. Men sån är jag.
Här är iaf Solo och Joanna (överst) och Fidus (underst) på bild :)  (mobilbilder)Något annat väldigt cpigt är dom hästarna. Dom ska ha mat 4 gånger om dagen då dom får kraftfoder 3 gånger. Kraftfodret kan tex bestå av fyra olika pelletsar och musilier, ngt pulver och två olika vätskor. 
Själv tycker jag det känns väldigt onödigt, speciellt efter som en av dom inte ens rids. Alltså inte att dom får det flera gånger om dagen, men så mycket olika konstigt kraftfoder! Andra behöver ju nästan inget alls, bara pyttelite och dom går jätte mycket...

Tonjaee skriver :)

Heej Allihopa :) Nu är man då hemma hos Malva :) Malva tycker att jag är så snäll att jag får lov att vara hennes låtsas kompis, men inte i den riktiga världen (internet världen), utan i låtsas världen, så hon satt och körde runt sitt kamera fack runt mitt huvud, så mitt hår är LITE rufsigt + att hon typ ligger på mig(kan misstolkas, jag vet xD)+att hon vill att jag ska strypa henne... jaa, vad ska man säga..? vissa är som dom är,eller Malva i alla fall... x)xD Och nu kom Malva med en VÄLDIIG rolig kommentar:"CP,,, att vara CP är nog det jag är bäst på" // Tonjaee

TONJAEE

Nu är jag med Tonjaee (hon får heta så för att jag skrev fel när jag la in bilderna på datorn och det var så gullit att hon heter det nu :D ) Därför får ni en jätte fin bild på oss som inte är något suddig alls :D

Hatar det här

Jag har listat ut min sängs stora hemlighet, det är så här: Jag sover ju i min säng varje natt så den vet liksom mina drömmar, så då vet den att jag hatar att bädda min säng så därför ser den ut så här väldigt ofta på morgonen: ;D

Bilderna från scoutlägret "äntligen" 2010

Här kommer bilderna från äntligen då, hoppas ni orkar kolla på alla , det blev lite många ;D

Vissa är ju lite dumma och badar första dan när det va as kallt ;)
Själv väntar man tills det är as soligt, man måste ju duscha nån gång ;p

Bygge av kök

Kök bygge ;D
Jag känner att Linnea nog sågade vääldigt bra ;D
Joanna och Annaclaras fäktnings match, Annaclara var mkt bättre än Joanna :p
Tälten, mitt var det fläckiga ;D
Karl och Joels vackra musik :p
Tonårs patrullerna, jag var en åsna (Y)
Första lägerbålet
Jag var så snäll och tog fram kameran och bländade alla när det var väldigt mörkt ute, ingen visste att jag skulle ta kort, man va sådär lagom fräsch (Y)
En göllig bild i tältet ;D
"Kälkbacken", en otrolig brant backe som man skulle surra ihop sin egen kälke att åka i. ni skulle bara vet vad läskigt det såg ut, men det gick väldigt långsamt efter att dom hade byggt dit bromsarna. Fast jag åkte inte ändå ;p
Våran kälke gick inte så bra, som ni ser på bilden :p (det var faktiskt en av anledningarna till att jag inte åkte (A) )
Och vi hade redan gjort en test kälke dagen innan för att våran kår höll i det så vi sket i det helt enkelt ;)
Så skulle de se ut...
Den berömda glass kön, alla glassar kostade 5 kr och det fanns ganska många, men i slutet kom det fler och då blev det typ 10 kr istället... Vissa utnyttjade det och köpte sammanlagt 30 glassar, sen tog hans pengar slut.. (albin från östadkulle :p)
Det va ngn cp kille på lägret varje dag, en kille som va typ 40 - 50 år, snubben även kallad ;)
Han typ kom och pratade med oss och satt bredvid oss hela tiden, riktigt konstig, han typ; "Jag kommer hit varje dag efter halv sex när jag har slutat jobba :D" Men han fick sluta med det när han hade fått en utskällning av en ledare pga att han hade taffsat lite trevligt på en tjej...
Det här får bli sista bilden från sista lägerbålet(och äntligen OS prisutdelning), det roligaste lägerbålet, det som östadkulle höll i. Det med mixen, då Joel nästan spydde ;'D
Det var sjukt kul, men inget kan slå kvarnen 2009 <3

Min kjol är klar :D

Nu har jag gjort klart min nya kjol :D

Ny blogg ;D

Så, då har jag skaffat blogg precis som alla andra då :D

Välkommen till min nya blogg!


Min tro.

Jag tror på kärleken. Jag tror att den är viktigast av allt och jag tror att Gud har gett den till oss. Jag tror att Jesus dog på korset för kärlekens skull, för vår skull. Jag tror att Gud är större än religion och att meningen med livet är att älska varandra. Saken är den att för att kunna älska fullt ut behöver du Jesus. Du behöver förstå att han älskat dig först och att du är så fantastiskt bra. 

 

Jag är alltså kristen och tror väldigt sammanfattat att Gud finns. Jag tror att han gör allting för att verkligen försöka hjälpa varje människa och att han ständigt ger oss lösningar på våra problem, men att vi suger på att ta de lösningarna. Jag tror att Jesus kom hit ner till jorden för att visa oss att Gud är större än vi människor trott och för att vi ska få förlåtelse för alla våra synder. Jag tror på vad bibeln säger och jag tror att vi måste läsa den under bön för att förstå vad Gud verkligen menar i den situationen så att den inte missbrukas. 

 

Jag tror att jag är så sjukt liten och inte kan döma någon, för det gör Gud som känner den personen alltigenom och ser precis hur den tänker och handlar. Han dömer rättvist, inte jag. Samtidigt tror jag att jag kan få be om att se personer genom Guds ögon och få se hur bra de är.

 

Jag tror även att vi får om vi ber och att vi hittar om vi söker. För Gud svarar alltid på bön. Även om det inte alltid märks. Jag brukar tänka att om man ber om godis så vet Gud att du kommer må dåligt om du äter det, och eftersom han är alltigenom god ger han dig då inte det. Då svarar han alltså "nej, jag har bättre planer för dig", även om du kanske inte alltid märker det. Eller så svarar han genom bibeln, en annan människa, en tanke, en bild, ja i princip vad som helst.

 

Gud är allsmäktig, han har all makt i himlen och på jorden. Dock tror jag att han avsatt sig en del makt för att han regerar med kärlek. Han låter oss ha en fri vilja. Vi kan välja bort honom och vi kan välja honom, det är inte kärlek att tvinga någon att älska. Hans makt är underifrån och lyfter upp, ej ovanifrån och styr.

 

Vi har så mycket makt om vi bara tar emot Gud och tror jag att vårt liv kan bli helt ofattbart.

 

Matt 12:29-31, Luk 6:27, Joh15:12,17 

 

Jag tror även att djävulen finns och att det är han som gör att våra liv så jobbiga så många gånger. Men om vi bara släpper in Jesus kan han ta bort all ondska, för han har redan vunnit över döden. Jag vet verkligen inte svaret på alla frågor och det är så många saker jag undrar över, men ändå vet jag att Gud finns och Gud vill.

 

Jag vill nu och i framtiden leva för Gud. Jag vill gå vägen som är planerad för mig och jag är säker på att Jesus är med mig. Guds planer för mig är större än mina. Jag vill därför inte börja begränsa Gud genom att planera ut hela mitt liv i förväg. Jag måste ha mål att kämpa för, annars kommer jag ju ingen stans, men jag vill alltid vara öppen för vad Gud säger. I stora och i små beslut.

 

Nu har jag i princip börjat varje mening med ordet jag, just för att betona att detta är verkligen bara min tro och det är verkligen inte såhär en kristen "ska" eller "bör" tro, utan detta är vad jag tror. Fråga gärna på för jag kan prata om detta i år och dar då det är detta jag lever för. Jag kan som inte alla svar, men jag kan gärna försöka fundera. Jag hopps ni förstod lite i alla fall. Det är så svårt att skriva om en så stor sak.

 

 
 
Amen.

Min tro.

HEj