Malva Adrell -

byta häst :O

Min mage gör ont. Jag tror det är för att jag åt massa mjölk i skolan idag. Ah, jag orkar inte fixa allt och få specialmat, så jag äter det jag får.

Sen har jag undrat varför jag har haft så ont i ryggen hela dagen, så dålig hållning har jag inte haft. - det brukar alltid vara anledningen. Sen kon jag precis på att jag har träningsverk! ;) Vi hade en sjukt rolig, men jobbig lektion igår...

Jag red Elize;o Hehe, första gången jag inte rider Bleak på jag vet inte hur länge! Det har förresten börjat en ny tjej i min ridgrupp, så nu är vi 4:) Hon är väldigt duktig och så, så det är bara bra ;)
Det är väldigt stor skillnad på Bleak och Elize. Dom är båda d-ponnyer, men elize är mer den kraftigare typen och Bleak mer slim eller var man ska säga;) Sen är Bleak väldigt känslig och man kan bara nudda tygeln så vänder hon på hela huvudet och Elize kan vara så stel att det inte går att få henne att böja på huvudet att man tillslut måste göra en volt så hon inte har något val utan måste böja på huvudet, sen funkar det. Och Bleak är väldigt het, det kan man verkligen inte säga om Elize, där får man verkligen jobba! 
Ja, iaf så red vi mycket utan stidbyglar även lätt. Oh vad jobbig. Jag vet inget jobbigare än att rida lätt utan stidbyglar! Ojojoj. - där med min träningsverk...
Ah, det gick inte as bra, men det var roligt;) Hon trampade fortfarande inte under sig i slutet av lektionen, eller kanske liite. Aja.

Elize, lille tjejen...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback