Malva Adrell -

Tagna vid samma tid, men de ser olika ut.


Det har jag sysslat med.

Det har blivit lite ont om bloggning senaste dagarna, men jag har hunnit vara med om mycket ska ni veta! I Torsdags träffade jag Andreas och badade lite med min mobil. (GAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!) Lite lustigt att Jenny tappade sin mobil i ett oboy glas samma dag;)

Ajajaj.
Det går inte att ta ut batteriet och jag tror faktiskt det är det det är fel på lite jobbbbbbigttttt.

Sen igår var jag med Mamma i ALingsås och köpte en konfaklänning, skönt att ha det gjort. Sen skulle jag rida, men det gick mindre bra.

Jag gick in i hagen med min lilla låda med medicin till Nordstern och kollade lite på honom, han hade alla skor och såg ut att må bra, men han hade tappat grimman. Så när jag hittade grimman skulle jag bara få på den. Jag kunde gå fram till honom, men när han såg grimman galopperade han iväg. Sen fick han något ryck och börjde galoppera som en galning! Fram och tillbaka, runt, tvärstanna, jaga Asta runt hagen och galoppera runt själv i en evighet.  När jag sen fick tag på honom och han hade lugnat ner sig lite fick jag se att han hade tappat båda framskorna! Hopplöst! Det var bara att leta igenom hela den enorma hagen så dom inte skulle skada sig på skorna och sen fick jag skita i att rida. Men när jag gjort det en gång och tyvärr inte hittat någon var jag tvungen att åka hem för jag skulle bort. Sen kom Joanna hem på natten, men jag sa att jag kunde hjälpa henne om hon skulle leta.

En del av hagen. fast en annan dag.

Jenny tog kort när jag red med sin Nikon d3100, jag redigerade.

Släpps på åhléns 23 augusti.


JENNY HÄR

Bara så att ni vet kära Malvafans... I förra inlägget blev det en liten incident, jag ÄLSKAR hästar! hon skrev nämligen att jag inte är så stort fan av hästar.. höhöm.
Hästar är okej.
//Jennykatarina

Jag glömde berätta!


Jag red i paddocken igår med lille Nosse och det gick så sjukt galet otroligt bra! :D
Det där med att han brukar vara stel märktes inte, han var super smidig, lagom pigg, jag kunde till och med hoppa ett litet kryss! och tro det eller ej så funkade till och med skänkelvikningen som det skulle! Jag var så otroligt glad och han gick där med öronen frammåt hela ridpasset! Allting gick över förväntan! Det var bara galoppen som var lite springig, men det gick ändå mycket bättre än vanligt!

Idag ska jag rida ut och Jenny ska ta kort på mig, så det blir nog kalas! Egentligen är inte Jenny något stort fan av hästar, men det ska nog gå fint! ;)

Jennyt.

Så illa ovant att se mig själv i endast lite smink på en fin gamal bild såhär när man inte har sminkat sig på flera veckor;)

Titta vem som kommer hälsa på mig idag!  Ska bli riktigt trevligt! Jag har bara träffat henne en gång eller något under hela sommarlovet! Men nu ska hon få komma till Bergstena och få lite äventyr! ;)

Urti och Majs.

Sesam -Sesamurt -Urti.          Majsan -Majs.

En mikrofon.


Även kallat bolltistel.

in tha forest.


Igår träffade jag den där trevliga Andreas, han kom till mig på morgonen så han fick följa med mig när jag skulle rida, det gick fint, han har ingenting emot hästar som tur är;) Resten utav dagen hände det praktiskt taget ingenting, jag gick runt och surade lite och sen kollade vi på en lite mysko film. Men det var trevligt ändå! 

Idag gick jag upp tidigt och fodrade och sen la jag mig igen. Mammas farbror ska komma så jag har suttit och väntat på honom nu i några timmar. Hen är en halvtimme sen, men det kommer ta minst en halvtimme till innan han kommer. Jag hade hunnit rida, men det visste jag ju inte då, så jag får göra det i eftermiddag istället. Jag vill inte att det ska bli för sent för jag måste ge Nordstern sin medicin ganska tidigt för jag gjorde det igår. Det öäser sig nog.

Har ni tråkigt har jag ett starkt bloggtips! Jennys blogg! Speciellt detta inlägg man skulle kunna säga att jag har sponsrat lite;) ...

Jag älskar dom blommorna, så coola!


Jag gillar verkligen färgerna!  Jag har bara ändrat ljuset litelite.

FLOWERS. - och en liten ful insekt.


Oj vad blå den va!


I by pink sheets.

That poor little horse.Idag har jag varit och ridit då som sagt var. Jag red i paddocken och fick jobba som en galning. Den otroligt stela hästen asså! Eller, i vänster varv går allting perfekt, men i höger kan man inte ens rida ut i ett hörne. Han reagerar liksom inte på skänkeln. Skänkelvikning är inte att tänka på! Rumpan är liksom efter på något sett.. I slutet gick det iaf ganska bra, när jag hade ridit på en liten volt i 15 min för att få honom att böja på sig samtidigt som han ökade den. Oh ja det var svettigit. Galopp i höger varv va inte att tänka på. Speciellt eftersom Joanna har jättemjuk och fin hand och jag alltid glömmer av det så han blir sur och drar upp huvudet och bara springer iväg. Jag kan ju inte dra när han springer inäg från mig och jag inte har kontroll, jag måste vara mjuk. 

Planen för veckan är att på lördag ska jag ha en liten fin uppvisning för Joanna, ett fint program med ett trick, ett litet hinder, skänkelvikning och en snygg galoppfattning. Dom två sista kommer jag få slita med, men jag ska klara det.


Fokus på rumpan eller magen?;)

En liten detalj bara. När jag hade ridit klart såg jag att han hade tappat en sko. Som tur är var det en baksko som inte är fullt lika känslig, men ändå extremt. När jag kollade på den i hagen en timme senare hade det redan lossnat en bit av hoven. Han gjorde det ganska mycket där fram en gång och då hade tillslut inte hovslagaren något att sko i ordentligt så han blev halt. Hovslagaren ska iaf komma imorgon. Han får vila imorgon så ska jag se hur det går sen. Han får ju massa medicin för starkare hovar redan.

Alla olika Malva blommor jag har i mitt lilla land.

Massa olika färger, mest rosa, men även vit och lila nyanser.
Ritigt hemskt collage dock;)

Malva moschata = Mysk malva


Problematiskt.

Jag ska rida idag, men jag vill helst inte göra det när det regnar så jag har ett litet problem. 

Det regnar inte nu, men SMHI säger att det bara ska vara uppehåll i en timme så då hinner jag inte rida. Och att det instället ska vara uppehåll kl. 13 - 20 så jag kan rida då istället. 
Problemet är bara att yr.no säger att det ska regna hela dagen, så då borde jag rida nu istället så får jag inte lika mycket regn på mig. 

Jag hoppas nu på att SMHI har rätt.


Detta var igår, glömde publicera för jag var så sur.

Jag har precis varit ute och tagit massssa kort. Så kommer jag in och ser att det bara finns 2 st, men jag kunde kolla på dom förut! Sen finns det ju 1000 andra bilder på kortet;) 
Nu fösvann dom bilderna med!! GAAH! Kul. 
Jag fattar inte det är några andra bilder som är borta med nu!?

Jag kan ta en bild och kolla på den, men om jag sen stänger av kameran finns den inte?!

Jag kollor på tv istället då. NÄE FÖR DEN GICK PRECIS SÖNDER ELLER NÅGOT!

Då kollar jag facke book då. NÄ DET FUNKAR INTE HELLER!!Upd: Fb funkade för Agnes sen, men nu skulle jag kolla. Men näe! Självklart.

Jag hoppas nu innerligt på att det inte ska regna hela dagen så jag kan rida.

Fint där vid vindskydden.


Nytt stall.


Så ska nya stallet som Joannas familj bygger bli! och imellan alla stolpar där (vet inte om alla ska vara kvar) kommer det vara uppställnings möjlighet till hovslagare och så.

Det kommer bli stora boxar!

Gammla stallet.

Något annat grymt är att dom har fixat vatten till staller vilket dom inte haft innan. Det blir nog toppen!

Vi har ridit, sprungit, gått, simmat, cyklat, burit typ 1,4 ton sten...

Jag åkte aldrig till Alingsås utan jag och Joanna red till vindskydden till att börja med istället. Det var jätte varmt,  och insektigt och vägen var sämst så det börjad med en uppförsbacke på typ två km sen fick man hoppa av efter ett tag för man var tvungen att leda honnom genom skogen. Men vi var riktigt glada väl framme!

På G.
Framme hade vi ju projekt bada... Vi hade ju inga stora förhoppningar eftersom han inte ens vägar gå i vattenpölar. Men han fick i alla hovar en gång!! Och sen skvätte han till och med! Typ: "Braaa Nordsternnn, Braa!!!" Andra hade blivit sura när hästen skvätte... Men när han stått med hovarna i vattnet en halv minut hoppade han upp och vägrade gå i, trotts våra fina lockningar! Men vi var glada ändå;)

Uuuuunder vatten inställningen - som Joanna vill ha det!

Vägen tillbaka gick... Öh ja, man skulle kunna säga, inte alls! Först red vi vilse, vi kom tillbaka till samma ställe på något sett, det finns typ inte någon stig. Sen gickdet bra en stund innan vi hade typ tre fjärde delar kvar och jag hör hur Nosse galopperar med Joanna på en liten stig som jag knappt kunde skritta på förut så jag blev lite förvirrad. Sen hörde jag Joanna skrika "NOORDSTEEEERNNN!!!" och förstod att han hade smitit, för Joanna hade inte suttit på. Jag stod mitt i ett dike på en äng och skulle springa efter, men jag fick inte tag på honom och jag hade lämnat cyklen, så jag fick springa tillbaka och cykla efter. Det var ju nerförsbacke så det gick jätte längsamt för det var så dåligt underlag och så brannta backar så väl nere och en bit fram mötte jag Joanna som hade sprungit efter. Helt slut kom vi iaf hem, jag tog typ inga kort, det var liksom inte det jag tänkte på... 

1. Skulle kolla om GPSen fungerade när vi var vilse, det gjorde den inte;) 2. Jag hade koll på min häst. 3. Bra stig jao. 4. HEMMA!!


Sen cyklade jag och Joanna coh badade lite, och simma och så innan vi åkte till henne och åt. Sen började nästa träningspass. Flytta MASSA sten. Jag gjorde det frivilligt asså, det är ju till det nya stallet (Inlägg kommer om det) så jag ville hjälpa till. 

Där stenarna ligger är det nu ett hål istället. Massa feta stenar har vi burit från marken - till skottkärran - till släpkärran - från den kasta ut dom i en grushög. Jobbigt jao.

Sen åt vi lite till när vi gjort det i några timmar sen var klockan 21 och jag skulle hem. Joanna följde med för vi skulle kolla om kameran var hos mig, det var den inte och vi visste inte vart den var. Jag kunde ha tappat den när vi red, så vi fick cykla och kolla. Och där låg den, på samma ställe som Nosse skenade iväg från. En evighet bort. 

NU ÄR JAG DÖD.

Gör er beredda på ett super duper långt inlägg om allt jag gjort idag snart, ska bara skriva det.


Puute nutte gull hästen!

Nordstern och Helasta.

Imorgon bär det av in till Alingsås med min syster, för hon skulle fixa något där eller så. Sen så ska jag och Joanna rida till vindskydden om det inte regnar allt för mycket. Det tog 7 timmar förra gången jag red dit, men jag fattar inte varför för jag har ridit nästan hela vägen en annan gång och då tog det kanske två och en halv eller något... Jag tror det kan ha varit så att vi stannade där och badade ganska länge. Sen hade vi iofs två B-ponnys då. 

Vi tänkte se om det går att bada Nosse, men det tror vi inte så mycket på för han vågar knappt gå i en vattenpöl;) Det är lite konstigt för han är verkligen inte rädd för något annat. Dom har byggt ett skjul i hagen som han stod i när dom byggde väggar och hammrade och höll på tex. En pressening som flyger är inga problem och så... Aja, vi har lite hopp om att han får stå där och kolla ett tag först;)


Nosse och Asta. (Jag hatar att gräset ser så gult ut, även om det är sämst kvallité på bilden och så, usch.)

Joanna ska åka till Gotland på fredag och vara där i någon vecka eller så, så då blir det att ta hand om hennes små liv också, det är typ bara ge Nosse lite medicin och rida några gånger så det ska bli kul. Sen har dom tre små kattungar som jag nog får kolla till med.

Imorgon får jag ge mig ut och ta kort så det blir något bloggande!


Gammal bild.
Jag träffade min kära vän Joanna igår, eller jag ringde hem till henne och fick reda på att hon var i paddocken och red så jag cyklade dit och sa "Hej, det ser fint ut, jag tänkte leka med dig idag." Typ. Så hjälpte jag henne lite med sin häst och så följde jag med henne hem i sitt lilla hem och hade det trevligt. Vi gjorde en kort-film asså massa bilder så det ser ut som vi rör på oss. Sen påtade vi en mössa samtidigt som vi kollade på den nya barbie filmen.   ......Idag gick jag istället upp jätte tidigt först och firade min mamma som fyllde år, gav hästarna mat, sov 6 timmar till, kollade på tv och åt massa körsbär. Tårta åt jag också, mmm.


Läs först: 'Jag vill.'

Bara så ni vet går det Inga bra program från 9 - 11 på morgonen. Säkert inte innan heller, men jag har inte kommithem från hästarna för än då. Det är därför man inte går upp tidigt på morgonen.

Det suger att alla grey's avsnitt ligger på den för tillfället söndriga hårddisken!Hittade två Sydafrika bilder, med tanke på mitt förre inlägg. Översta: KOLLA UTSIKTEN och hur underbart ser det inte ut?! Understa: Det var där jag red, taget med mobilkamera på hästryggen. Galoppera mellan vinrankorna asså, som på en film!!

Jag vill.

Såg att jag vill ganska mycket när jag skrev rubriken;) 

Iaf vill jag sjukt gärna åka till Austrailen eller Nya Zeeland! Drömresan hade nog sett ut såhär:

Först hade jag velat bo i någon by eller hemma hos någon i Austalien. Mest för att se hur det är där, men gärna också för att kunna hjälpa någon. Om jag ska vara ärlig har jag ingen aning om det är mycket fattigt och sunkigt där, men om det är det skulle jag gärna bo där;) Det hade jag gjort i kanske två veckor eller så och sen skulle jag bara semestra!

Först skulle jag åka runt och kolla på den coola naturen och alla turist grejer i några dagar och sen skulle jag åka till det stora barriärrevet och snorkla i typ en vecka. 

The Rock

Här hade varit fint med en bild från när jag snorklade i Malaysia (btw sjukt coolt!!) men våran hårddisk är sönder och där ligger alla bilder innan slutet av mars. Kul. Men det löser sig nog senare.

Barriärrevet iaf.

Sen när jag snorklat skulle jag åka över till Nya Zeeland och rida i en vecka! Jag red i Sydafrika och det var det bästa på hela resen så det hade varit coolt at göra det på Nya Zeeland, fatta vilken awsome natur det är där!
NZ_Horsetrek_AD41_580

Sen skulel jag åka hem, resan blev ju mer än 4 veckor lång ändå, men oh så värt!


Mitt ansvar för två veckor framåt.


Här ska utforskas världen utav pennor!


Det började med att jag och Andreas kollade lite i min 'boken om mig' igår och så hittade vi en bild jag har ritat för typ två år sen och jag kom fram till att jag har nästan inte ritat alls sen dess!


Bilden till höger (---> För er som fortfarande inte kan det, aa ni vet vilka ni är;)) hade jag i min boken om mig och den till vänster är ungeför det jag har ritat sen dess, inte ens klar... Nu är ju inte teckningarna svartvita egentligen.

Jag fick lite insperation utav mig själv så nu satte jag mig ner och målade igen, men ny på ett helt annat område, människor! Jag fick ta mig själv så att jag inte skulle råka måla någon annan jätte ful;)

Vackert värre.


Redan hela 6 månader!


Varning för ormar.


Jag hatar när alla bilder blir så gula utav solen på allt grönt! Jag var tom tvungen att göra en bild svartvit!

Gårdags-kvällen erbjöd:


Jag Andreas åkte till Vårgårda och träffade massa trevligt folk hemma hos Linus. Vi skull laga mat och så, men det slutade med att Terese fick vara kökschef och Linus och Simon (Linus bror) stod ute och spelade volleyboll. Iofs visste dom inte själva vart sakerna fanns;) Det blev bra iaf så jag klagar inte!

Annars kör vi på mottot "städat bra, men stökigt bäst".

Imorgon ska jag städa mitt rum!! Jag såg nämnligen denna bild:

HÄRRRRRRRRRR - cool blogg btw.
Så himla mysigt rum va!? Jag villll ha! Så imorgon ska det fixas! Ja, att få det så är väl helt orimligt, men jag ska få det rent sen ska jag ta kort och så ska jag lägga in bilden på datorn och kladda och planera massor!

Nu kollad ejag vidare på hennes blogg - Kolla!! Ett helt inlägg om fina sovrum!  Stor hiss idag till http://saralinneea.blogg.se då!!

Nattbloggen, eller?

Utav mina 21 senaste inlägg är det tre stycken som är efter kl. 20, käns som att jag bara bloggar på kvällen såhär på sommarlovet;) Jag tänkte säga att det är bara då jag har tid, men det är det inte. Jag har lika mycket tid då som annars, jag hade kunnat bloga istället för att kolla på tv och sova mer tex, menmen;)
Bild från när jag och Agnes tog kort..

Såhär go och glad är man i Bergstena under dagarna ser ni.

Harry Potter i mitt hjärta!

Här ligger jag och deppar i min säng. Det finns ingenting mer av Harry Potter längre, hur sorgligt är inte det!? Okej att böckerna är slut, man har ju ändå haft filmerna att se fram emot, men inte nu. Det är ju en värld som man har levt i, klart det finns bara att vi inte vet om det. JK Rowling är en häxa som blivit förtrollad till mugglare (icke magiker, det hoppas jag ni vet!), men något gick fel så hon får massa bilder i sitt huvud nu som hon skrivit ner. För den världen finns ju!  Bara det att det kommer inte att hända något mer i den nu för oss mugglare eftersomm hon inte ska skriva. Sen kommer vi ju bli häxor och trollkarlar när vi dör sen, det fattar ju alla. Men just nu ingen mer Harry. Någonsin!! Buhu. Jag får väl läsa böckerna 34556 gånger till och försöka hitta lte mer detaljer, det blir nog inte så svårt. 

När jag får barn ska det minsann vara högläsning av Harry Potter, då ska dom få varsina trollkarls-outfitar som dom ska sitta med. Och en egen trollstav att vifta med.

kassa bilder från google.

Dom började så söta... Fatta dom skådisarna egentligen, dom skulle vara med i en liten film, men får hela livet förändrat vare sig dom vill eller inte. Men dom lär ju tjänat kosing iaf;) Jag hade lätt gjort det!

Hur många barn i världen sitter och väntar på det där brevet från hogwarts egentligen? Jag och mina syskon har gjort det iaf;)


Anna, bilden är till dig först och främst!

Jag skulle precis uppdatera min face book med "Varför kan man inte ringa kameror?!" sen såg jag att den stod framför mig.


Och här, en simpel bild på hur snygg jag går runt och är här hemma nu för tiden. Riktigt snygga matchningar om jag får säga det själv! Ni är välkomna att hälsa på, jag kan nästan lova att om det inte regnar kommer jag ha på mig detta. Flipfloppen måste väl ändå vara pricken över i, ha? Jag hade tvättat cykeln precis, därmed blöta strumpor.

Någon kan nog ha listat ut att det är kläderna jag har när jag målar hela dagarna. Vi har en del att måla; en utbyggnad, två utehus, en sida av huset, köket, hallen uppe och det nya (och gamla?) nere och vardagsrummet. Jag ska vara hemma i två veckor till innan Sollefteå så jag har något att göra iaf.

Inte nog med att jag har målat idag har jag även lagat min cykel! En applåd på det, det tog bara ett halvår!

Snygga däck jaooo. 

Red: Jag satt här och väntade på den där bilden så länge att jag glömde vad jag skulle skriva under! Det var meningen att det skulle stå att det var mammas cykel egentligen så att jag kunde vara glad att jag får använda den, för att den är så mycket snyggare än min egen även om däcken är olika på den. - Jag ska ju inte ta åt mig äran för hennnes cykel här;)

Sunset.


Ni kanske inte visste vilken Harry potter nörd jag är?


Imorgoooon! Asså lyssna på låten precis i början där, nu vet du du..... dudududuuuuu du duuududu... Aa ni fattar, jag bara älskar det! Vilken feeling! Jag älskar den låten otroligt mycket. Kan vara för att jag älskar Harry potter så mycket. Näe, jag måste läsa nu! Eragon får ta en paus, jag kan inte ha ett sommarlov utan Harry!


Välkommen hem älskningar, jag kommer ta väl hand om er.


JABADABADOOOOOOOO!!! Dom är här! En dag för tidigt till och med! Dom var när på att komma redan i fredags, men då hittade han inte hit. 
En stor besvikelse är ju dock att en sån där järngrej inte fanns på! Det var väl därför dom var så billiga;) Dom kostade sammanlagt 504 kr på spartoo.se. Pappa tykte att jag kunde fixa det lite snabbt hos skomakaren, men vi får se.
Jag blev glad när jag fick två par skosnören också, det trodde jag inte! Nu ska jag bara bestämma vilka jag ska ha... Får väl variera mig!

En liten utmaning att komma fram till sängen, men väl där är det riktigt hemtrevligt!


Fatta vad mysigt, omringad av saker! Lite jobbigt att lakanet korvat sig bara...

Jag märkte att det visst var sommarlov.Idag har jag verkligen insett att jag har sommarlov! Så underbart, fint väder och allt! Sen har jag gjort dom där sommarloviga sakerna som att måla, bada, äta ute och bara ta det softish. 

Jag och Joanna badade för första gången i bergstena i år!! Vi brukar alltid bara första april, men då var det is och annars på valborg, men då spelade jag och sen har det inte längre spelat någon roll och det har bara ite blivit av, vi brukar liksom bada typ 3 gånger per dag minst! Det har ju ändå varit varmt i sjön och så. Jag badade liksom i två andra sjöar och havet innan! Joannas bror hade sagt "Ska du bada? Du har väl bara badat typ 5 gånger i år?!" Hon har inte badat någon...

One two three (jag var tvungen att googla hur man stavar three, pinsamt.)


Två Malvor på bilden.


Eftersom jag ändå heter Malva måste jag nu uppmärksamma att kollar ni er nu omkring i vårt avlånga land hittar ni Malvor överallt! Så fint så, i mitt eget kand tillexempel har jag tre olika sorter, men den på bilden är den vanligaste.

Några dagar på hönö 2011 á la Malva.


Färgan dit, glada människor!

Lite fundersamma när vi skulle till hamnen och hamnade på någons privata lilla brygga...

Vackert hav och vackra människor! Det där med att fokus är på havet kan man ju diskutera om det var så fint...

Projekt äta upp jättenpåsen på en kväll. Sååå flöt! :D

Braiga möten..

Ni kan inte ana hur myckat kort vi har spelat, hela dagarna! Spela kort, äta pizza, cykla, bada och gå på möten är typ det man gör på hönö..

Lite andra finelifina bilder.. (om ni är riktigt intresserade kan ni väl kolla på fler bilder på fb.)

sista kvällen hade jag inte kameran, men jag umgicks iaf med lite andra människor då. Hela veckan utom då var jag med Julia, Louise och Joanna som ni ser på bilderna och lite Asklada bor och så, men sista dan var det mer vårgårda typer för då åkte dom andra och så var jag med Andreas. Vi åkte hem med 2 färjan på natten så vi var illa trötta och fick sova på färjan som ni ser på bilden...

Jag har iaf haft det galet bra!! Sjukt bra dagar, ska lätt dit nästa år med!

Goodbye my lovers. (Tidsinställt, jag är på hönö)


Nu får dessa läggas undan för vi väntar alla skarpt på att min nya ska trilla ner i brevlådan...*trumvirvel*...

hoga_sneakers Converse CTAS RT CORE FLAG HI Vit / Marin
Blåa Usa!! Det trodde ni inte! Inte jag heller om jag ska vara ärlig, men det blir nog toppen!


Dom nykära typerna, eller?Imorgon bär det va till hönö! Riktigt taggad! Förra året var jag bara där någon dag, med Louise. Vi hälsade på Jenny och hennes vänner som ni ser ovan. Det var mysigt, men i år ska det nog bli ännu bättre för nu ska jag, Louise, Julia och Joanna åka dit i 4 dagar! Grymt! 

Lägg märke till att jag och Joanna kommer ha vårat nagellack på oss... 

Bloggningen kommer nog gå lite dåligt, men men.

Vi hade det bra.

Jag har varit men Joanna hela dagen idag och gjort en fin film, målat naglar och ridit och så. Mycket trevligt! 
En bild från filmen. Men den är bara wierd så ni kommer ändå inte tycka den är rolig;)


Naglarna!:

Lite mindre seriöst målat. Vi målade varandras och båda två är sämst så det gick mestr ut på att måla fult;)

Joanna skulle rida lektion, emn när vi kommit dit och hon skulle trava så visade han sig vara halt. Bara att gå hem igen. Lite surt, hoppas han blir bra snart! Vi tro det kan ha varit för att han hade tappat skon lite innan han skulle skos så han ömmade.

Nu ser ni antagligen inte hela bilden om jag inte har hunnit fixa det.

Nu ska jag försöka fixa med min design här lite, sån det kan se lite skevt ut. 

Jag ska försöka få så att bilderna kan vara 700 px. istället för 600... 

Flerfärgad klint, precis som jag har sått i mitt land, men detta är från ett annat stället, coolt tycket jag!

Bilder från min modell karriär.

KLICKA HÄR FÖR ATT HITTA MASSA FINA BILDER JENNY HAR TAGIT, SOM INTE KUNNAT SKICKATS TILL MIG.

Bilderna jag lyckades få:


Det finns en del oseriösa bilder där jao.

KLICKA HÄR FÖR ATT HITTA MASSA FINA BILDER JENNY HAR TAGIT, SOM INTE KUNNAT SKICKATS TILL MIG.

Biljetter bokade!
Bara för att ni ska se likheten: 

Klickbar.

Smallllllllll.


There is no one like our god.

Jag är hemma som sagt var och jag tackar Jennyt (Det ska vara ett T där) så hemskt mycket för gästbloggningen! Jag har inte haft en vecka likt denna i hela mitt liv måste jag säga! Så sjukt bra har jag haft det, jag har redan glömt av dom där sega stunderna och kommer bara ihåg grymma andakter, grym "kanotpaddling", grymt snack, grymma vänner och allt annat helt underbart! Jag har verkligen haft det så bra!! kolla bara!

Finingar, kanot, kortspel med fötter...

...Brännor, Jennys besök, Ssb-bladet, kompisssar och folk....

...Jennys systemkamera, festen... Ja, vi hade det bäst! (OBS, LÄGG MÄRKE TILL ATT JENNY SER UT SOM VOLDERMORT!!)

Kajak i bergstenasjön.

Dagen innan sämsjöborg (som förresten var bäst någonsin, men det tar vi imorgon när jag har fixat dom bilderna) var jag och Joanna ute och paddlade lite kajak och åte jätte goda bullar, verkligen underbart mysiga såna kvällar!

Lagom seriöst sådär.

Jag trodde jag hade vit ram runt bilderna men det såg jag nu att jag visst inte hade, aja, orkar inte ändra.

Gammaldags.


GÄSTBLOGGNING

Igår så längtade jag så mycket efter Malva så då åkte jag och hälsade på henne, och så att ni vet så mår hon bra och hon har inte blivit ihjälbiten av myggor eller något liknande, grattis!

Jag hälsar att hon har det bra & allt är roligt osv.

En brunbränd glad Malva:Som ni ser ett riktigt Happyface! :D

//Jennykatarina