Malva Adrell -

Angående rump-pannan.

Jag fick en "rump-panna" kommentar av en Anonym här på min blogg. Jag tyckte det var väldigt roligt, för jag är mycket medveten om att jag har det. Men vem har skickat den?! Det är inte Simon Agnes eller Andreas så jag kan bara komma på Jenny... Men jag är inte säker. Jenny, är det du?

Mamma vill kalla det hjärtformat hårfäste, men rump-panna är ju så rätt!


Som ni ser på bilden...

En "ridtur" på Nordstern.Joanna är och springer lidingö-loppet i helgen så jag ska ta hand om hennes små hästar. 
Jag ska typ sätta på Asta täcke om det regnar massor (Hon är gammal - håller ej kroppstempen och vägrar gå in skjulet.) och ge Nordstern medicin. Sen ska jag rida med. 

Nordstern har väldigt dåliga hovar som ni kanske vet, så han får inte bli framtung, då trampar han av sig skorna. Och nu är det en framsko som om han tappar inte går att laga längre. Så om han galopperade iväg från mig skulle jag inte försöka fånga honom så han kunna galoppera igen och trampa av skorna. Men jag fångade honom snabbt som tur var.

Bara det att vid en sväng på väg till stallet kom det en bil jätte snabbt bakom oss helt oförberett så han skenade iväg. Efter det fick jag springa runt i hela Bergstena och försöka fånga honom. Vilket jag lyckades med tillslut. 

Han hade inte tappat skon, men jag släppte honom i hagen för att han inte skulle vara så uppspelt och riskera att göra det sen när jag skulle rida. Jag rider imorgon istället.

Frisbeegolf (stavas?) är inte min grej.

Läste på bloggloving ett inlägg: "Osdag" Haha, nu tänkte han nog fel! Sen insåg jag att det är jag som inte suttit vid datorn på länge...


Random bild.

Ändå måste jag nu tyvärr lämna datorn. Jag har fortfarande på mina svettiga kläder från fliluftsdagen vi hade i skolan. snuskiga och leriga, aja! Förresten fanns det tre grenar att välja mellan och våran klass vann i två av dom!! MEn i Volleybollen som jag var med i körde vi stenhårt på att förlora (Precis som alla andra lag) För vi trodde att man skulle få åka hem tidigare då. Vilket man inte fick sen ändå... Men vi kom trea iaf;) Höhö...

94 - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA is tha shit. 
Jag vill inte heta 94, jag vill heta 94a.

Min vackra klass.


Fina flickorna i skolan.


I'm proud of you.

Idag är det skola, skola, skola, mat, dator, skolarbete, slapp, rida, skolarbete. Jippie. (även om vi slutar 12 och jag ska rida är jag inte super pepp...)

It's time!

(Om ni undrar vart jag har varit har ni här svaret.)

Nu ska jag äntligen göra ågot åt saken...! (Fattar ni att jag har skämts över att bo där?!)

Mitt nuvarande hem, väldigt mysigt måste jag säga! (Agnes rum, iordning gjort samtidigt som mig, därmed inte super snyggt...)


Och jag erkänner, det är spackeldamm...

Nu börjar det bli lite mycket mjäll.


Tårtaktion.

Tårtaktion på tonår var det på schemat. Mitt lag gjorde tårtan längst upp, men den visade sig visst vara riktigt äcklig sen... Efter det åkte vi hem till Julia och hade det riktigt najs också! As-kalas;D

Nu ska jag rensa ut mitt rum, här ska fixas!

Det var typ 2 getingar och en fjäril på varje blomma.


Gissa om jag blev glad och var tvungen att ta 3459 kort?!

Saker du (kanske) inte visste om mig.

  • Jag är snygg.
  • Jag är bäst.
  • Jag är underbar.
  • Jag är gullig.
  • Jag är rolig.
HAha, hoho, näe jag har faktiskt förberett detta inlägget i månader! Så här ska ni få se...

- Jag har fel längd på mina tår. Asså tänt att min högr fot är en hand, tummen är stortån osv. Så är min ringfinger-tå längre än min långfinger-tå. Såhär:

- Jag har riktigt fult skratt. Antingen skrattar jag som som en orm: "SSss Sss..." Eller som ett marsvin: "Hihihi HIIIIIIIII hmhmhm HIIIIIIIIIIII...." eller så skriker jag bara till lite ondskefullt sådär. "GAAAHHAHAHAHAHAH"

- Jag har aldrig ens startat en bil. Jag kan seriöst ingenting om bilar! Och jag är verkligen inte taggad för att övningsköra. Det ända bra är att man kan ta sig överallt. (eller typ iaf.)

- Jag brydde mig verkligen inte alls om hur jag så ut när jag var liten. I min hjärna: "Hmm den är skön, den tar jag. Åh, den var glittrig och fin, den tar jag!"
Jag är så ledsen över att säga att det är jag! HAHAHAHAHAHA! Åh, hjälp! Iofs var detta på scouterna, men när jag var mindre såg jag verkligen ut så! Kanske lite mer ölmage och lite mer glitter och lite mer kjol.

- Jag har brutit armen en gång när jag satt stilla på en gunga och trillade baklänges. Hehehehe.

- Jag har ett ärr vid mitt ögonbryn. För att jag skulle klättra på en koja mina syskon bygt utav filtar. Jag var 1 år.

- Jag suger på allt som har med sport att göra. Jag kan inte ha något att göra med bollar och springer i slowmoton. Jag kom ändå alltid med i staffet laget i mellanstadiet, men bara för att jag var lång, jag sprang långsammast. (en eller två kom inte med utav tjejerna)

- Jag kör stenhårt på uttrycket "Det löser sig!". Det är bara det att när man ska fråga vilken tid man ska träffas t.ex. så funkar itne riktigt det...

- Jag har verkligen ingen koll på mina saker! Förra veckan tror jag det var, stod jag utanför skolan och insåg plötsligt att min ena regnjacka låg i Sollefteå, den andra hos Andreas och en tredje inlåst i klassrummet... Sen försvinner väl mobilen X antal gånger om dagen...

- Städar aldrig och jättemycket. Mitt rum är alltid jätte stökigt, sen städar jag jätte noga och mycket, sen nästa dag är det samma sak, sen är det stökigt i några veckor osv...

Som ni kanske minns...

När du har tråkigt. - en lek påhittad av Malva.

När du har tråkigt (precis som jag hade precis innan) och har en webcam som inte sitter i datorn kan du få leka min nyuppfunna lek!

Du ber någon lägga din cam någonstans som du inte ser, men du måste ha i sladden i datorn, så inte för långt bort. (eller så gör du det dagen innan du har tråkigt, så du har glömt av.)

Sen sätter du dig och funderar. Och självklart vet du inte var den kan vara. Då sätter du bara på ditt webcamprogram så ser du några mysko papper eller liknande, T.ex såhär...

Så kan du försöka hitta den igen!

OBS! Du får inte flytta på dator eller några papper innan du vet säkert var den är.

Sen kan du bara börja ha roligt och ta kort! Typ såhär: (två simpla exempel som går hem hos alla, alltid snyggt.)Eller så kan du ju bara läsa min blogg.

Just för att jag har haft orkester och lektion idag.


Jag hoppas ni ser hur jag anstränger mig massor för att försöka bekräfta alla fördomar det finns om trumpetspelare.

Lektionen idag gick faktiskt ganska bra, mina läppar dör efter typ en kvart och jag har lektion i en halvtimma så det gick väl mindre bra dock...
Orkesten gick ockås bra, men med tanke på att den är efter lektionen och håller på i en timme den med så... Ja... Och sen var jag jätte putt för att jag inte fattade en himla grej i en låt hur många som än försökte hjälpa mig och hur många gånger vi spelade den!

Vi är inte många ska ni veta, i min lilla orkester. Vi har ingen flöjt, basist eller trummis så det är ju en del luckor;) Spelar du något av det eller annat blåsinstrument är du mycket välkommen till våran lilla grupp (ser ni, vi får inte ens kalla oss oskester längre!) kl. 16 varje tisdag, vi är i behov...!

några dagar.

Såhär skrev jag i söndags kväll: (publicerade inte av någon anledning...)

Jag har faktiskt städat mitt rum idag! Det trodde ni inte! inte jag heller om jag ska vara ärlig, men jag fick en anledning förstår ni. Pappa sa nämligen att om jag städade och tömde mitt rum så skulle han köpa färg så kunde jag få måla och fixa!

Så jag har bestämt att det ska bli vitt - inte kritvitt utan lite mer varm-mörk typ. Sen ska alla lister vara gråa. Jag har ett rött skrivbord så det blir nog snyggt! Sen ska jag har massa fina ramar som ska vara i både rött och grått.

Såhär tänkte jag skriva igår: (orkade inte...)

Nu är mitt rum lika stökigt igen, jag kom på den dumma idén att rensa en låda när Adreas var här och det var massa gamla dagböcker (från när jag var typ 7 år) så han här rivit ut allting över hela golvet! Uscha...

Såhär skriver jag idag: (öh, ja...)

Nu är det rent igen och jag har bestämt att jag inte sak rensa mer, det blir ändå inte bättre...

Nu ska jag visa er en bild på skogen. För att jag gillar skogen. Skogen är fin. Men den var inte fin innan jag redigerade den. Asså bilden. Skogen är alltid fin. Ni får se båda varianterna, för jag är snäll.


Gissa vilken jag redigerat...


Nästan klar.


Nu.


Innan.

Ska jag vara ärlig gillade jag det mer innan. Men denna blir mer höstig iaf. Jag ska ta och ändra bakgrundsbild sen när träden har blivit orangeare. Det ska vara som förut, men annan färg på löven liksom. Eller så ska jag inte alls det. Men jag ska nog ändra till något iaf...

Så ge dig ut i skogen.

Igår hann  jag med mycket ska ni veta! Jag var på borås djurpark med Andras familj, slappa, var på ungdomsmöte, åkte till vårgårda och åt kvällsfika hemma hos Terese. Jag var lite trött kan jag erkänna...

Idag ska jga bara ta det lugnt tror jag. Och kankse, kanske städa mitt rum. Kanske. Sen ska jag nog försöka sluta fred med mitt Marsvin genom att rensa hennes bur. Jag klippte hennes klor här om dagen förstår ni och så kissade hon på mig. Hon var extremt sur.

Underbart snirklig!


Så... mys.


Jag har haft massor att göra under dagarna jag inte bloggat.


Ångest på det. Men näe, jag orkar inte. 


Jag gillar inte läxor heller. Men det gör jag ändå.


Jag och min bror gjorde MASSOR av pannkakssmet med. Så vi fick byta skål. 


Sen har jag gjort lite roliga saker förutom att hitta att det är strumpludd innuti dom där tjocka gröna kuverten har jag ridit och dansat.

Låghårig katt?


Ungefär såhär dammigt har det varit i hela bårat hur nu ett tag. Spackeldamm.

Men sen har det målats...

Jag kommer in genom dörren: "HAHAHA åh vad underbart fula ni är! Jag måste ta kort på er!! :D"
Pappa: "Jag har en känsla av att vi kommer hmna på din blogg nu..."

Därför är jag snäll så bara mamma får vara med! Hehe..


På G iaf.

Don't forget. Live Laugh Love.


Nu får vi börja tagga nästa sommar!

Nu har jag ändrat så att menyn förhoppningsvis inte ska lägga sig över det andra. Det blir alltså inte så för mig, utan bara om man kollar på mobil eller så (tror jag..) så jag vet ej om det funkar. Men det borde göra det!


Ser ganska höstigt ut ändå...

Ny design igen.

Nu är jag nära! En stor skillnad i designen, och jag är hyfsat nöjd, detta är bättre. Nu ska jga ta bort allt brunt och ändra ramar runt inläggen och inte minst bakgrundsfärgen. Ska bara komma fram till vilken färg jag ska ha istället.

Vilken färg?

En GLAD tjej.

Ser ni, asså SER NI MIN RÖDA RUTA där till vänster ?!! :D:D:D:D:D:D:D
Den ska vara där alltså. Jag är så glad! En så fin början på min framtida jätte snygga meny. Underbart!


Nu ska vi bara utöka den lite. Och ni ska se min nya header! Den är så snygg! Så... cool...
Jag ska fixaaaa nu! 

Ännu bättre har jag redan gjort matten och trumpet läxan innan jag började. Sen ska jag fixa engelskan och svenskan ikväll.

Upd: Nu är den vit!

Vision.


SÅ fin min blogg ska bli! :D

Jag längtar tills jag sitter med en egen systemkamera i mina händer.
Jag längtar tills någon äter upp osten så jag får öppna den nya.

Tillfälligt ny design.

Detta med design fixet går inte bra. Ja, ni kan ju själva se... (tryck f5 om du inte gör det)
Men jag har en plan. Jag ska bara få det att funka. 
Ni vet, det står ju test längst ner på min blogg och det har gjort det länge. Men egentligen är det en till meny till andra sidan. 
Jag ska nog bara ha mitten bilden i headern som header sen och ha alla små bilder i den menyn. Och nog ha en annan bakgrund.

Sådär såg det ut någon gång när jag satt och fixa te.x...

Gillar min andra mer, men jag behöver en förändring.

Prooooooooooooov. - urk.

Nu har jag vartit i kyrkan på vanligt möte och sen avtackning av våra ungdomsledare som vi har haft i 6 hela år. Seriöst så sjukt sorgligt. Inte ett öga tort när den ena ställde sig upp och skulle prata men inte kunde för hon grät så mycket. 

Den nya ungdomsledaren måste vara bra. Upp till bevis på fredag....

Detta är vad jag borde göra hela dagen - lääääsa. Men det är tråkigt så jag skiter i det.

Jag satt här och tänkte, hmm vad ska jag hitta på hela dagen... sen kollade jag på min lilla blogg. Jag ska göra en ny design såklart!! Så nu ska jag undersöka värden, ta kort på massa saker som har med mig att göra och sen pillra massor!

Ja, jag ska ta nya bilder...Igår umgicks jag med Andreas, var på barnmöte och sen och lyssnade på en gospelkör i Vårgårda. Sen strögade vi också. Vi körde till och med två varv runt ströget i Vårgårda. Och massa varv i den lilla lilla "rondellen". Tjena vad coola vi va där med våran jätte dåliga musik. Vi lyckades inte riktigt bara, det var bara en liten kille som kollade på oss och såg lite rädd ut. 
Sen fick vi åka till Alingsås och ströga där med. Och hänga på statoil. 

Jag vet, ni är avunbdsjuka.

Dagg.Igår fick jag stressa hela dagen, var och kollade på när Joanna red lektion förstår ni. Jag kom hem helt slut efter att ha gått i 4566uppförsbackar och cyklat massor. Så illa typiskt mig att glömma Joannas kamerafodral i paddocken!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer faktikst, jag skulle egentligen till IKEA, men vi skippar det. Så ska jag vara nog med Andreas och sedan åka på tält11 ungdomsmöte, tror jag. Jag får nämligen inte tag på honom... Det löser sig nog!