Malva Adrell -

Valborg á la Malva och Andreas.


Ni ser hur fint vi har haft det, även om Andreas insåg att han skulle till tandläkaren!
Ja, nu är det bara en finfin bio kvar. Detta blir grymt!

Snart snart snart snart!


Vädret är helt underbart och tjena vad jag längtar till sommarlovet! Idag är det valborg, men jag ska inte fira det som jag brukar vid sjön med resten av byn. Istället ska jag på bio med min kära pojkvän och lite annat trevligt. Det blir nog fint ändå! Lite variation här i livet.

Jag älskar att jag ska få gå estet till hösten.


Här sutter jag och har gjort de senaste timmarna. Med en pensel i handen, en fin spellista på spotify och en nytvättad ljuvligt luktande morgonrock. Terapi.

Nu råkade jag nyss rita ett svart streck över hela ansiktet jag gjort. Det blir bara värre och värre. Jag tror jag ska slänga denna och byta ut mina färger till pennor, där har vi mitt territorium, att få sitta med massa färgpennor framför mig och skugga. Det är underbart. Jag ger upp mitt försök till att bli bra på att måla med akvarell, det kan jag bara måla landskap med.

Gånger tre.Gammal, vanlig, duplex. Jag vet inte vilket som är finast.

Harry Potter maraton.Det pågår utbilldning på hög nivå här. Jag håller på att lära Louise och Annie lite kultur, vi ska se alla Harry Potter filmer.  Efter att ha lånat alla filmer har vi idag kollat på två iaf (5 h!) . Och tro det eller ej så tyckte dom faktiskt att dom var bra. Såklart! Här ska vi minsann inte har några fördommar om fantasy!

En blomma, trodde du inte va?


Ja, jag funderar på att försöka hitta på någon rolig idé med min blogg, men jag vetinte vad det skulle vara.. Kanske ska ha något tema någon dag i veckan, någon lista eller så. Hmm...

Annars är det bra i mitt liv, jag gör inte så mycket förutom läxor och annat vanligt. Ridningen igår gick fint och ikväll är det dans. Den ska nog också gå fint det med, vi har förresten årsuppvisning snart....


Nämen se, nu vet du vad du ska göra den helgen också! Rekomenderas starkt ska jag säga!

Whitesipp, anemone.


Första vitsipporna.


Fina bilder. Ehumm...

Jag cyklade iväg och tog lite kort idag då. Det blev inte super bra bilder och det var inte så många vitsippor. Men jag är glad ändå!

Love.


Åh, mitt kära picasa levererar igen!! Duplex hette detta redigerings grejset och jag älskar't! att jag inte märkt detta tidigare! Det går att göra på massa coola vis! Så nu har jag redigerat massa bilder! (Detta kan dock innebära att det kommer ännu fler blom-bilder...)

Un deux trois quatre cinq six.


Äppelungspannkaka.


Jag inspererades av Flora så jag gjorde helt enkelt en. Det gick fint, fast den skulle nog varit lite längre i ugnen... Det var bara mamma hemma, så vi fick en romantisk middag tillsammans. Typ, ehumm.. 

Nu säger hon dock att hon hellre dör än att se ett dubbelavsnitt av Top model. Hon har en del kvar att lära här i världen..

Vägen.Där har vi vägen. Vägen som jag springer på. Vägen som jag tog kort vid igår. Vägen med den underbara nedförsbacken att cykla nedför. Vägen med björk på ena sidan och tall på andra.

Annars är det några bilder från när jag låg där mitt på den lilla grusvägen och tog kort och smutsade ner mina mjukisbyxor.

Rosa blåsippor.


Jag ska bli jättebra på att redigera bilder. Sen.

Idag fick jag sluta två istället för fyra. Göööött. Nu ska jag fortsätta med SO:n, börja med musiken och spela lite trumpet. På tal om trumpet och musik har jag förresten gjort något fruktansvärt korkat. Jag råkade säga att jag kanske kunde spela trumpet när vi ska spela egna instrument på musiken. Hej och välkommen att skämma ut dig. Öh vad hemskt! Nu är min musiklärare helt plötsligt super engagerad i detta! Jag kanske kan få bättre än G i musik nu iaf...

En tusilago och blåsippor.Idag pumpade jag cykeln och cyklade iväg. Jag trampade och trampade tills ögonen tårades. Så underbart. Sen stannade jag och la mig mitt på vägen och tog kort, cyklade vidare så snabbt jag bara kunde utan händer och stannade borta vid blåsipporna. Åh.

Nu kollar jag på Peter Pan och längtar efter att få kunna flyga. Sen måste jag gör läxor. Uschamig.

Variation är inte min grej.


Ja, men se, jag har fortfarande inte knölat mig ut och tagit kort på vitsippr och andra vårblommor, utan det är katter som gäller.

Annars har jag varit och ridit med Joanna, det blev lite hoppning och finaste Nordsten var så duktig så! Även om han hoppade senast i höstas typ.. (Förutom när han hoppade över staketet för någon vecka sen) Han var bättre än någonsin faktiskt!
Sedan gick jag bort till Louise och så spelade vi in vår Svenska film, men hjälp av några andra inånade personer. Och så redigerade vi iordning den, två gånger. Den försvann innan vi hann spara den...

Skojfoto.


Det var en utmaning att sy med stövlar och stor mage ska ni veta.

Idag har det varit skojfoto som ni kanske förstår. Trevligt. Detta sista fotot var inte det riktigt dock, det fixade vi själva.

Ett hjärta och äcklig mat.


Jag förstår att ni ser allt arbete jag lagt ner på att få den att likna ett hjärta liiiiite iaf.

Jag gjorde just något utav det äckligaste på länge. Jag skulle laga lite fin baconpasta, för mamma bad mig, men jag började med att göra alldeles för lite pasta, sen gjorde jag baconen till brända chips. Inte nog med detta var det visst massa vatten kvar i kastrullen när jag skulle hälla i ägget och allt blev kallt när jag hält upp det. = Kall, slisskig, rinnig, pasta, med massa majs(OBS, passar inte alls, gör inte det själva!), och brända bacon. Örk.

Jag kunde inte med att ta kort på det, då skulle jag nog inte ha några läsare i framtiden.

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTT!


En efterskolanfika med flingor.
Jag är lite lik min vän Louise på så sätt att vi båda äter när vi ska och som vi brukar. Dock är det inte samma sak för mig på helgen, för då äter jag alltid olika, så då kan det hända att jag glömmer av att äta ibland och så.
Annars är det så att jag alltid äter på samma tider när jag själv får välja, och alltid lika mycket. Det spelar ingen roll om jag är hungrig eller inte. Jag har alltid ätit tre mackor till frukost, så då gör jag det nu med, även om jag måste trycka i mig den sista för att jag är så mätt.
Detsamma gäller nu, här sitter jag och äter mat som jag värmt upp, även om jag inte är hungrig. Klockan är ju fyra, jag borde vara hungrig.

Blå och brun. Typ.


The tribe är bra grejer det. Åh så fina minnen.

Le mercredi.

Jag kom just hem från skolan (Slutar 12, Hallelujah!), fick en The tribe låt på hjärnan och ska nu leta upp något fint avsnitt på Youtube. Sen går jag över till kyrkan och letar lite fina kläder till skojfotot på fredag med Louise.  Efter detta blir det att åka och rida lektion med Joanna (Hon ska bara kolla på), mycket trevligt!


På tal om kyrkans utklädningskläder, när vi gjorde en film på scouterna för någon vecka sen.

Deux chats.


Det finns en hel skog full med blåsippor och säkert några vitsippor med, ändå har jag inga bilder på något utav det. Varför? För det är på min springväg och jag har tröttnat på den nu. Jag funderar dock på att ta med mig kameran när jag springer nästa gång... Fast den är så stor... äh, jag har ju alltid Majsan och Sesam här hemma i soffan att ta kort på.

Där borta.
The fall.


Som ni vet har jag ju kommit in i Göteborg på NTI. Det är lite läskigt faktiskt, helt ny stad, nya människor och massa beslut. Värst är nog alla beslut jag måste ta. Jag måste antagligen sluta ta trumpetlektioner, vilket är extremt tråkigt, men jag ska försöka lösa det på något sett.  Sen gör jag ju saker typ varje annan dag, så jag ska nog sluta rida med. Jag är inte taggad på det längre och jag kan ju alltid rida hos Joanna. Det kostar så mycket så då känns det inte värt.
Vi får en ny danslärare och massa till hösten, för hon vi har nu är gravid, (sjukt tråkigt, jag har alltid haft henne och dansat hennes stil så måste vi byta nu..) men jag ska fortsätta iaf, men det kan ju ändra tid och dag och allt så vi får se hur det går!

Jag har varit och spelat trumpet nu iaf, det gick helt okej, men det var ingen orkester. Jag kanske ska ta lite trumpetbilder någon gång. Det har jag aldrig gjort med denna kameran. Hmm.

Vita converse.


En annorlunda redigerad bild på Agnes nya och gamla converse. Jag gillar't.

Brahumörfintväder-dag.


Där har vi lite rest-skogbilder.

Jag gillar skogen, så mysig, så fridfull. Man känner sig liksom aldrig ensam eller rädd där. 

Idag har jag hunnit med att springa, städa köket och fixa finfin mat och sallad till mamma och mig och att spela lite trumpet. Prima. Nog för att man borde göra nästan allt det där varje dag, men det händer bara sånna här brahumörfintväderläxfri-dagarna. Även om jag kom hem kl.17 från skolan och det är första dagen efter lovet. Jag mår bra.

En gren flera grenar.


Där har vi lite olika grenar, för att jag alltid tar kort på det. Fråga mig inte varför, för det är ju extremt fantasilöst och tråkigt, menmen. Enkelt är det ju iaf.

Kom spring på gömda stigarna i skogen.


Jeppjepp, då var det väl klart! Funderar på om jag ska ha profilbilden eller inte bara. 

Du får trycka F5 om det inte ser rätt ut, eller så är det för att du inte har Google chrome som jag.

Förresten så fick jag ett fint gymnasiebrev, jag har kommit in där jag ville! Naaaajjjs!!

A whole new world.

Nu har jag varit borta ett litet tag, men det har hänt grejer ska ni veta!
Jag har gjort en helt ny design, insett att den är jätteful, gått ut i skogen och inspererats och sedan gjort en ny. Men nu är jag ganska nöjd tror jag. Kanske inte super vårig, men mer än den förra. 
Det kan se lite konstigt ut här ett tag dock för jag måste fixa i kodmallen en del.

Mer åt det hållet var den andra designen. Jag antar att det inte säger er mycket ändå...

En morgon på landet.


Så har dagen här hemma på landet sett ut än så länge.

Jag började med att flyga upp ur sängen kl. 9 för att jag fick ett sms från mamma att hon hade köpt finfin frukost. Hur trött som helst satte jag mig vid bordet helt själ för mamma redan hade ätit och dom andra sov och läse i tidningen. Ja, ni ser ju vad det står, att dom har släppt gymnasievalen i GR-regionen också. Så det var bara att slänga sig vidare till datorn och kolla om det stod ifall jag kommit in i gbg eller Alingsås (Jag vet redan vårgårda). Det stod inte. Besvikelse. men ni borde jag få ett brev snart iaf!
Istället satte jag på mig snyggkläderna och gick ut och grävde lite i mitt lilla land (finfint att bo på lande sedu). Nu har jag nyss varit och sprungit också. Gööööööööttt.

Systrarna Adrell.Jag och min syster. Vi är inte så lika om jag får säga det själv. (Jag är ju lite finare, hehe)

Vi var ute och tog kort idag iaf, vädret var inte riktigt på vår sida och det visade sig sen när vi kom in att ingenting riktigt var det. Bilderna blev ganska fula faktiskt, fokus på axlarna, munnen, håret osv. Det där med fokus på ögonen funkade väl på någon bild iaf. 

Ikväll ska jag till scouterna och filma lite, sen bär det nog av till vårungdomsledare på filmkväll, naaaaaaaaaaaaajjssssssss.

Värme.


Hittade denna bilden bland alla mina blå frostbilder - den är helt oredigerad och så mycket coolare! Där ser man Malva!

Jag ska ut i skogen och solen och ta massa fina bilder. Mhm! Det ska bara bli fint väder och varmt..


Open the eyes of the blind.


Där har vi lite frost. Lite frost med sol. Sol är inte vad jag ser när jag kollar ut nu dock, nu ser jag en massa regn. Och regn och regn. Men jag gillar't. Det är skönt att bara kunan sitta inne.

Nu ska jag bara spruta lite idéer till en ny design, jag behöver lite vår här. Svårast tycker jag är funderar på enfärgat eller randigt. Det är fint.

Katt, hund, kanin, häst, Sluta dallra på mitt fläsk!Teamevangelisation på öarna= Grymma möten, fint väder, fult väder, underbara vänner, fina band, god efterrätt för laktositolleranterna, påskefyrar, utdelning av mötesreklam, sång och musik, rädda ledare och massa underbara kyrkor.

Jag valde att gör att inlägg med fler lite kompaktare bilder istället, kände inte för att lägga ner mer jobb på det. Vill du se några fler bilder kan du ju kolla min facebook, eller kommentera eller något.

It's a wonderful life for us.

Åh, underbara vänner.


Jag är hemma från ett super bra och super tråkigt läger! Lite olika lite då och då. men jag är nöjd! Vissa stunder var så galet bra! Så att säga.
Nu ska jag fixa med massa bilder. Fint.

Teamevangelisations påskfestival.Det är torsdag. Men det är inte bara torsdag. Det är team-torsdag. Detta betyder alltsåååååå att jag, dom grymma människorna ovan och massa andra ska iväg på läger på Öckerö. Oh yeah! Hem kommer vi någon gång runt måndag eftermiddag eller så.

Blå frost.


Jag hade fem minuter innan jag skulle ut till bussen imorses, och här ser ni ju hur blev det!

Jag åt precis sånt där platt bröd som man rullar ihop, med smör, socker och kanel. Underbart!

Ganska så färglöst.En Malvablomma och en Sesamkatt. Fint.

Jag fick reda på att Instagram har kommit till Android nu, men det gjorde mig nästan lite ledsen. Min mobil har typ en pixel och det ser ut som om man har satt sitt finger på linsen när man tar kort. ah.

Grönt öga.


C'est la vie.


Underbart med grönt utomhus.  50mm 1.8

Jag mår ganska kasst, min mage som vanligt. Det är lite jobbigt, för jag missar orkestern och sen skulle jag vilja fota lite i skogen och städa mitt rum. 
Städa måste jag nog göra ändå, för jag ska ju bort i helgen och skulle behöva lite kläder.
Jag har varit nyttig och simmat 1km idag och livräddat och lite så. Igår spang jag med, det går faktiskt mycket bättre nu!

Jag vill ha:
Fjärrutlösare
Ett uv-filter
Något närbildsfilter
Minneskort
Objektiv med bra zoom
Vidvinkelsobjektiv
Batterigrepp
Bättre stativ

Bra grejer.

Så underbart livfull bild på något sätt.

Det är bra, men krångligt i mitt liv nu. Aja, det rullar på.
Jag har gått med i cool-klubben idag med, ett stort steg. Jag klarade nämnligen av att ta livmoderhalscancer vaccin. Det gjorde Alice och Neda med, men Neda är lite coolare än oss ändå, för hon hade ingen mapp till sin Hkk bok. Slå den ni!