Malva Adrell -

En presentation om mig.

 
Hej och välkommen! Mitt namn är Malva Astrid Adrell och du har hamnat i min lilla fotoblogg som funnit här enda sedan 2010 och ändrat format och typ en väldig massa gånger allt eftersom jag växt upp. 
 
Ja och så var det det här med en presentation! Jag är född hösten 1996, och har under nästan hela mitt liv bott i en liten by utanför Alingsås men bor numera inne i stan. Jag tycker mycket om att fota, måla och texta, vara med mina vänner och hänger mycket i kyrkan. Dessutom tycker jag det är väldigt kul att resa och lära känna andra kulturer. 
 
Sommaren 2015 tog jag studenten från NTI mediegymnaset där jag läst media - fotografi och efter att ha jobbat på McDonalds en sommar drog jag iväg till England och YWAM Harpenden i sex månader. Där gjorde jag en lärljungaskola med kyrkan och hade tre månaders undervisning och tre månaders praktik. Praktiken fick jag äran att göra främst i Grekland och en del av den tiden genom att älska och tjäna flyktingarna som kom i båtar över medelhavet till ön Lesbos. Det var verkligen en livsförändrande resa där jag fick lära känna så många människor, se vem jag är och vad jag är kallad till att göra och framför allt lära känna vår Gud och den kärlek och nåd han har till oss, på ett helt nytt sätt. Jag kom hem i mars 2016 och har sedan dess jobbat på förskola och sedan hela sommaren på ett asylboende för ensamkommande. (Såå kul jobb!) 
 
I höst väntar nya äventyr och 18 september till 11 december kommer jag befinna mig i Dever, Colorado i USA. Där ska jag läsa en ny kurs med samma organisation som i England, School of Social Justice. Jag vet inte riktigt vad det kommer innebära om jag ska vara helt ärlig, men det antar jag att ni kommer få se om ni hänger kvar här på bloggen i höst!
 
Jag tar gärna fotojobb och skulle du vara intresserad av mer sådant skulle jag rekommendera att kolla in min lilla hemsida; malvaadrell.se.

Kommentarer
Postat av: Linn

Hej Malva!
Jag såg din bild på facebook av en massa tjejer som hade fina klänningar och såg glada ut. Tror jag hittade det för att Marija SUnnliden, som jag känner, hade gillat:) Tycker du verkar vara en väldigt duktig fotograf. Jag bor i Södertälje och heter Linn. Jag jobbar som sjuksköterska, men på fritiden är jag on fire för musik, gärna lovsång. Har nyss släppt en skiva. Är du spontant intresserad av samarbete i framtiden? En enkel fråga. :)

Allt gott och Guds välsingelse
Vänlig hälsning
Linn


Svar: Hej! Vad roligt! Ja samarbeten är ju för det mesta roligt! Men vad skulle detta gå ut på? Jag bor ju i Alingsås, så det är ju ganska långt bort..

Vänlig hälsning, Malva
Malva Adrell

2013-05-10 @ 22:00:30
Postat av: Vilma

Sjukt fin blogg! c:

Svar: Åh tack så mycket!
Malva Adrell

2013-08-19 @ 19:51:54
URL: http://pandaloon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback