Malva Adrell -

För många bilder.

Jag har ett problem. Jag kom idag fram till att jag borde säkerhetskopiera mina bilder och började kolla lite på lite olika ställen på internet. Picasa är alldeles för segt, men dropbox fungerade fint. Sen kom problemen. Det visade sig att jag har galet många bilder på denna datorn! Såhär såg det ut:
Och på dropbox får man bara ha 2GB gratis... Dessutom sa dom precis till min på picasa att det börjar bli lite fullt där med. Inte bra. Jag borde verkligen rensa bilder. Jag önskar att det inte var så sjukt tråkigt bara!! Jag är 100% säker på att jag inte har 16,5 tusen bilder som är bra dock. 
 
Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra... Jag får väl helt enkelt  betala för dom. Skaffa pro på dropbox eller skaffa en hårddisk. 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Har nästan 23,000 bilder på min dator... Från åren 2011 och 2012. Resten ligger på min externa hårddisk. Ehm... det skrämmer lite insåg jag precis^^,

Rekommenderar skarpt en extern hårddisk. Har en i lagom storlek som dessutom går att transportera runt - sjukligt bra. Och en liten större där jag säkerhetskopierar upp säkerhetskopiorna...

Lycka till iaf!

Svar: Ja, mina är från oktober i höstas... Väldigt skrämmande;)
Grejen är de att vi har en ganska stor extern hårddisk som jag har massa bilder på, men den är sönder och datorn är sönder, så där försvann alla;)
Malva Adrell

2012-07-02 @ 00:44:31
URL: http://biancalagerlof.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback