Malva Adrell -

Kamerautrustning.

Bildkälla  Nikon D5100 (ej objektivet)
 
Jag var riktigt nöjd med denna kameran när jag köpte den och är fortfarande! Funkar alldeles utmärkt och är go emd den vridbara skärmen. Det är en perfekt nybörjarkamera, dock kan jag väl känna nu att ett nytt inte vore helt fel om bara pengarna fanns... 
 
Bildkälla AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm f/3,5-5-6G
 
 Kitobjektiv som jag alltså fick med kameran. Det är som det är och kan väl inte påstå att det är en favorit. Det gör det man förväntar sig och fungerar prima. Jag använder det mest vid landskapsfoto, annars kan jag tycka ett det är lite segt och att färgerna är tråkiga.
Bildkälla AF-S Nikkor 50mm f/1,8G
 
Ett sjukt bra porträttobjektiv som alltid sitter på kameran. Jättefint skärpedjup, färger och skärpa. Extremt värt objektiv på alla sätt och vis!
 
Till detta har jag en egen miniliten kameraväska och en lite större som egentligen är min systers, några UV-filter och ett polarisationsfilter. Jag har även ett stativ, men det är från början ett kikarstativ så jag använder det bara när jag måste, då det är så klupigt.
 
Saker jag drömmer om är ett nytt kamerahus, ett Nikkor 70-200 f/2,8 och lite andra fina objektiv, men troligtvis blir nog nästa inköp stativ, fjärrutlösare och lite annat sånt smått och gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback