Malva Adrell -

Världens bästa tjejgäng.

Jag har världens bästa vänner! Jag överdriver inte alls. De är precis som mina systrar och jag älskar de alla så fruktansvärt mycket!
 
Vi är sammalagt nio stycken i mitt närmsta tjejgäng och födda mellan 99 och 95. (Den stora mittenbilden är vi alla med på.) Egentligen ganska konstigt att man kan gå så bra ihop med så många människor, men jag kan verkligen prata med alla om allt! Det är så mycket fördelar med att vara många för man kompletterar varandra så bra. När någon är trött är istället den andra glad och livar upp stämningen, om någon inte kan träffas får ändå de andra något att göra, behöver man någon att prata med finns det alltid någon som förstår osv.
 
Det är så skönt för att nu för tidien så känner vi varandra så bra att man kan liksom sitta en hel kväll och vara sur och ändå är det accepterat, för det är som en familj. Vi kan skrika på varandra och säga till varandra hur fruktansvärt korkade den andra är, för vi känner varandra så bra. Det blir ärligt. Det finns tid för allt mellan snack om tro och livet till massa onödigt flum.
 
De är snygga singlar allihopa som har världens bästa humor, sjukt omtänksamma och snälla, kristna, sköna... ja jag kan bara forstsätta! De är bäst helt enkelt!!
 
Tack Sandra, Jennie, Louise, Annie, Julia, Elin, Joanna och Frida för att ni finns!!

Kommentarer
Postat av: Sandrickus

ÅÅÅH!Jag blir alldeles glad i hela själen!! Galet fint Malvster!:DD Ni är oslagbara flickor! Verkligen! Såååå braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa är ni!! :D Älskar er! kärlek <3

Svar: Älskade vän!!
Malva Adrell

2013-07-03 @ 14:09:19
Postat av: Lojsan

Älskar dig och er!

Svar: Finaste du!
Malva Adrell

2013-07-05 @ 12:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback