Malva Adrell -

Du och jag Joanna, du och jag.

 
När jag var fyra år flyttade vi till Bergstena och ungefär sen dess har jag och Joanna varit kompisar. Det dröjde inte många månader från när vi träffades till att vi började leka hela tiden och nu kan man säga att jag ungefär bott där min barndom. Jag antar att ni även märkt hur ofta vi umgås. Oftast passar man inte tillsammans som barn eller glider ifrån vararandra när man blir äldre, men vi har alltid passat perfekt tillsammans!
 
När jag var 10 eller något sånt började Joanna rida med mig och sen dess har vi även gjort allting sånt tillsammans med. Först så var det ju ridskola ett antal år, men sen hyrde vi häst (då var även min syster med oss) och sen fick Joanna häst. Eftersom Joanna har ett eget stall så har det bara varit vi två. Vi har haft så sjukt roligt, från ridskola och låtsashästar till en alldeles egen Nordstern. (som är Joannas då, men det spelar ingen roll)
 
Idag var jag med Joanna och vi hade så sjukt tråkigt att vi bygde en stad i sandlådan. Det är bara med Joanna jag hade gjort det. Denna veckan har ingen något att göra så vi behövde liksom inte prata om ifall vi ska träffas, utan istället började vi planera hur vi ska maxa tiden. 
 
Hon är så sjukt bra min älskade vän.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

åh älskar den sista bilden! sjukt sommrig och fin!

Svar: Tack! Jag gillar den med! :)
Malva Adrell

2013-06-19 @ 17:06:11
URL: http://fettmedfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback