Malva Adrell -

Landet.

 
 
 
Lite utav vad man såg från min tomt en kväll i somras. Det är ganska fint här ändå. 
 
Annars? Jo men det rullar på här hemma! Jag sov hos Frida i lördags, var på konfirmation och jobbade på donken i söndags och sen dess har jag mest varit hemma. Mina kompisar börjar alla skolan antingen måndag, tisdag eller onsdag, men jag börjar inte för en torsdag! Så det är ganska skönt. Jag har istället jobbat massa med Emma & Malva Fotografi och rensat min dator och grejer. Saker som kan vara skönt att ha gjort innan skolan börjar helt enkelt! Nu regnar det dessutom helt otroligt mycket ute och det har gjort det en hel del nu det senaste, så det passar bra att sitta inne och fixa!

Louise 18års present.

Vi klättrade i en dåligt upplyst klättersal, åt på Jensens, spelade laserdome, åt pizza och myste med en film uppe vid sjöstugan. Sååå bra dag! Finaste finaste bäshstenaflocken och jag är så glad att just jag får lov att vara med dem. Har haft en så himla bra vecka och det har varit så kul! Så bra!
 
Detta var alltså i torsdags och var Louise present från oss. Igår var det dessutom en riktigt bra dag med. Först slappade jag och sov ut, sen hängde jag med Frida och Viktor in till Göteborg på lite kalas innan vi körde vidare till Vårgårda och mötet Expand. Det låter ju kanske inte så kul, men alltså med bra människor blir allting så bra. Och en bra Gud är inte heller helt fel.

Julia och Johannes.

Några bilder från när jag fotade Julia och Johannes en kväll någon gång mitt i sommaren. Ett fint par och en fin kväll.

Marstrand.

I onsdags drog jag, mamma och pappa iväg till Marstrand. Det regnade en hel del på vägen dit, men som ni ser så fick vi lite sol väl där. Mamma ville kolla på Karin Broos som har en utställning där och jag ville kolla på en fotoutställning som min kompis Amanda har på Carlstens fästning. Det var riktigt mysigt det hela och kul med en liten utflykt. Senare på kvällen åkte jag dessutom in till Göteborg och kulturkalaset med mina vänner så jag var verkligen kulturell den dagen haha. Kulturkalaset var i alla fall riktigt roligt med Daniel Adams-Ray och Hoffmaestro. Det är ju verkligen sååå kul att dansa ibland! Det blev dock inga bilder på det med kameran, eftersom det regnade en hel del och man inte riktigt har plats för en systemkamera när man dansar i ett folkhav. 

Fina stunder en sommar.

Frukost på detta vis är verkligen medicin mot en dålig dag.
 
I början av sommaren hade vi mängder av jordgubbar. Försökte mig på att ha det i mina bananpannkakor men det blev inte så bra. Däremot är det extra gott till.
 
 
Gjorde en god sallad och åt till en film innan jag cyklade iväg till jobbet, det var fint.
 
Det spelar verkligen ingen roll vad man gör så länge ens vänner är runt en. Har så många dagar bara legat i en säng, fikat eller bara varit med mina fina vänner. Åh vad jag gillar dem.
 
Har länge velat fota här och en dag tog jag tag i det, men då kom solen fram och förstörde, så jag hann bara fota tre bilder.
 
Den var inte äcklig om man säger så.
 
Haha blir så glad av denna bilden. Symboliserar Majsan så bra. Hatar ordet galen, men antar att det beskriver henne ganska bra. Fina vännen.
 
En utav Joannas fina kattungar jag myst en massa med och en fin blombukett som stått på vårt bort ute ett tag. 

När mamma fyllde 50 år.

Det var en fin dag. Jag har ju en fin familj, är så tacksam över det.
 
Idag är jag ute på Marstrand på utställningar och grejer med mamma och pappa, lite mysigt sådär! Så ikväll bär det av till Kulturkalaset i Göteborg med några vänner, fint!


 

Rosa rosor.

Bilden längst upp till höger har fått pryda min mobilbakgrund, gillar den.
 
Så gick det med att jag skulle börja blogga igen haha. Men jag kom fram till här i min ensamhet att det är ganska tråkigt att fota utan att dela bilderna. Så kanske kommer jag igång igen. Vi får se. Ni får se. Har en massa roliga grejer att dela mer er faktiskt.