Malva Adrell -

Behind the scenes.

Mittenbilden har Emma fotat!
 
Malva vad gör du hela dagarna? Svar: Ligger hemma och hostar eller fotar! Detta har blivit en riktigt rolig fotohelg för mig och Emma då vi först fotade Sandra till hennes bal igår och sedan hade en familjefotografering idag. Så det är full rulle, men så kul! Imorgon har jag dessutom två fotograferingar efter skolan till mitt slutprojekt. Har väldigt fullt upp nu det sista med prov och inlämningar som ska skrivas och på det ett scoutläger och ännu mer fotograferingar till helgen. Ingen tid! Det tar så lång tid med redigering också. Bara två riktiga veckor kvar i alla fall!

Kransar och förkylning.

Här ser ni lite rester från mitt slutprojekt. Det är de tenda jag fotar nu för tiden, men vill inte läga upp det här än. Vi får se om jag lyckas rycka upp mig och blogga mer snart...
 
Jag kan ju även meddela att jag inte över huvud taget ser ut som på bilden ovan. Jag sitter extremsunkig i min säng med vääärldens förkylning. Har inte varit i skolan på tre dar nu och det börjar bli lite segt. Första dagarna var det inte så farligt, men vi skulle ha nationella idag så jag tänkte blir frisk tills dess. Icke! Jag blev bara värre och idag mådde jag hemskt dåligt. Usch usch. Väldigt segt att missa nationella faktiskt. Det var matte så man kan ju tänka att det är skönt, men jag har verkligen övat inför det och förberett mig hela året och gjort extratal och grejer. Men men, vi får hoppas att jag får bra betyg ändå! Tror inte chansen att jag skulle få så bra var jättestor ändå, men nu vet jag ju inte liksom haha!

TechTeens Tisdag 2.

Fotat av min kära syster.
 
Så här ser ni alltså en bild på min fina dansgrupp + danslärare i helgen! Lite mixade kläder, då det är från två danser. Tråkigt nog var det sista gången vi dansade tillsammans då det är en del som ska sluta och jag är en av dem. Det har i alla fall varit en rolig och mysig helg som vanligt, men jag är ganska död nu! Jag kände hur jag började bli lite kass igår och nu är hemma från skolan. Det är ingenting stort, men halsont, huvudvärk, yrsel och lite så. VI hade ingenting superviktigt i skolan så det kändes värt att vara hemma och vila upp mig.
 
Agnes fotade massor, så vi får se om jag orkar ta tag i mitt liv och kolla igenom!

Kanot och grillkväll.

En sådär galet mysig kväll igår när vi hade paddlat kanot på tonår. Dock var det hål i min kanot, så det var ju lite panik! Men kul var det i alla fall!
 
Annars då? Jo inte bloggar jag i alla fall! Jag får be om ursäkt men jag har fullt upp, eller något i stilen med det. Fotar massa till mitt slutprojekt, pluggar, går i skolan, umgås med folk osv. Nu i helgen är det dessutom dansuppvisning så jag är borta från 12-13 till 22 lördag söndag! Jag ska sluta dansa i höst så försöker helt enkelt ta vara på min sista tid på dansgolvet och bakom scenen med allt mysigt folk.
 
Vill ni se lite feta nyheter kan ni kolla här. Skiver mer om det imorgon eller någon dag när jag hinner!

Kvällspromenad.

Om det ändå vore såhär igen... Nu ska det ju tydligen ösregna ett tag framöver!

Sagohästen.

Åh världens finaste!! Han la huvudet sådär själv och bara myste, fina Nordstern. Kolla bara de snälla ögonen!
 
Jag är så nöjd med dessa bilderna! Det blev så bra ljus och sen är det ju så bra modeller! Så mysigt somrigt. Lite hemskt att det är min sista fotografering med detta braiga ekipage bara..

Bland blommorna.

Ett litet självporträtt från i fredags. Jag hade bara en bra stående bild så försökte lösa det på ett kreativt sätt ändå, men jag vet inte om det blev så bra haha.
 
Idag är det tisdag och vi har gjort första nationella. Jag tror det gick bra, engelska skriv. Men här är det ingen vila, nu är det historia och matteplugg som gäller. Det är i vilket fall idrottslektion snart så ska jag vidare till dansen efter skolan sen som vanligt på tisdagar! Bra braaa.

Utomhus.

Här är några bilder från tonår i fredags. En lite annorlunda kväll med massa aktivitet och grejer så det var kul! Det var sååå fint ljus där på kvällen dessutom så var tvungen att visa er! Jag tror Annie fotat någon eller några bilder!
 
Det blev såå kallt på kvällen så vi åkte hem ganska tidigt. Dock åkte jag inte hem hem, utan vidare till Louise och Annie där jag sov. Men mer om det i ett annat inlägg!

Världens finaste.

Åh hjälp vad ledsen jag blir bara jag tänker på att Nordstern ska åka nästa helg. Snart kommer stallet vara tomt och jag kanske aldrig mer få rida denna älskade häst. Tänk att det inte längre kommer vara Joanna och Nordstern...

Annie.

I fredags hade jag och Annie fotokurs, väldigt mysigt! Hon ville lära sig och jag tycker ju allt med foto är kul! Haha, jag har aldrig gjort något liknande men jag tror ändå hon lärde sig en del. Det är mycket man tar för givet när man fotar hela tiden och som bara kommer utan att man tänker på det, men det är ju inte alltid så självklart. Vi pratade i alla fall om massa inställningar, kompostion, ljus, vinklar, fokus och grejer. 
 
Annars har jag haft fullt upp för det mesta de senaste dagarna och jag har faktiskt fotat massor. Vi får se när jag får tid att redigera dock, nu ska jag skriva historia och sedan åka iväg på middag med familjen innan Joanna kommer hit ikväll. Nästa vecka är en helt vanlig vecka med nationella och grejer, jag är inte så taggad.

Valborgseftermiddag.

Jag slutar 16 på onsdagar (så seeeenttt!!) så eftersom det var extrapris på jordgubbar körde vi på det under mattelektionen. Gott gott.
 
Efter skolan mötte jag upp Julia som jg tillbringade resten av dagen med. Dock fick jag aldrig en bild på henne haha. Vi åt på subway och drack bonaqua päron i alla fall. Åh världens bästa dryck!! Jag var taggad som ni ser haha... (hade ingen annan stående bild, tänkte att jag bjuder på den ;) )
 
Efter vi ätit själva mötte vi upp Sandra och hennes klasskompis Nadja på ett fik innan vi åt lite donuts. (Jag åt glass istället, men ändå)
 
Så följde vi Sandra till Operan där hon hänger en hel del nu för tiden! (Hon är så cool min vän)
 
Så efter att ha lämnat av vår kära Sandra tänkte vi shoppa lite. Meeeen det var ju varborg så allt stängde kl.18! Åh den besvikelsen haha. Iställat satt vi på en bänk i en och en halv timme. Och kollade lite på parkour. 
 
Så tillslut drog vi oss bort till Smyrnakyrkan där vi mötte upp Julias pojkvän och ett gäng från Öckerö. Så var det ungdomsmöte och grejer. Mycket bra!
 
Det var det för mig eftesom pappa skulle hämta upp mig i Alingsås senare. Så Julia hängde kvar med de andra och jag åkte hem! 
 
Fotat med Canon 5D + Canon 85mm f/1.8
 
Idag har jag faktiskt inga planer och det är ganska gött! Jag ska nog spela trumpet, städa mitt rum och kanske tvätta några fönster. Lite lagom tråkigt sådär haha. Har lite mer för mig imorgon så det är nog bra.