Malva Adrell -

Drömmen blir verklighet.

 
Alltså jag har inte kunnat sova på två veckor nu för jag blir så glad bara jag tänker på det. Jag och Emma ska åka till Ghana imorgon. Imorgon. Det ska blir så sjukt kul och jag är så tacksam att jag verkligen får göra detta. Åh det ska bli så sjukt roligt, jag fattar fortfarande inte. Vi ska alltså dela ut skolmaterial, lära barn att borsta tänderna, hjälpa till att renovera skolor och fota allt. Dessutom har kommer vi skänka 10 000kr till Buildning for the Futura Generation Ghana, som vi kommer åka till! Så sjukt att vi står här två år senare och inser att vi klarade det faktskt, imorgon kl.9.50 lyfter flyget mot Ghana. Vi får se om vi uppdaterar på vår facebooksida, annars är vi tillbaka 12 november! 

Sandra och Anton.

 
Denna söndagskväll tittar vi på lite bilder på fina Anton och Sandra som jag tog för ett tag sedan nu, precis innan Anton drog iväg till Nya Zeeland i sex månader! Mina favoriter är de två i mitten!
 
Annars? Har så mycket att göra mest hela tiden att jag börjat ställa massor åt sidan och bara försökt slappna av. Men det börjar lugna ner sig nu för imorgon fyller jag 18 och det betyder att jag åker till Ghana på söndag! Gaaaleet.