Malva Adrell -

Självporträtt.

Canon 6D + Sigma 50mm f/1,4
 
Jag har verkligen varit kass på att blogga i ett halvår? nu. Det känns så tråkigt för jag tycker egentligen det är kul! Men har tröttnat så väldigt mycket på min egna kamera och dååååå ska jag berätta! Håller på att kolla på en ny kamera!! Så vi får se lite hur det blir, pengarna räcker inte riiiktigt till ännu, men det vore så galet najs att hinna köpa en innan vi drar till Ghana!
 
 
Wellawell, det kommer några inlägg nu i dagarna med för jag har fotat lite och så! Bra bra, då hörs vi!

Tårta och sommar.

Dagen efter mammas födelsedag blev jag ensam hemma i en vecka. Så jag bjöd över Sandra och Julia så de hjälpte mig äta lite tårta. Det var en bra dag.
 
Redan nu saknar jag sommaren, men är samtigt taggad på att börja använda stickade tröjor, Dr Martens och halsdukar. Bara att komma in i rutiner, känns fortfarande som att jag gör olika saker varje dag och aldrig får något schema. Är en sån person som måste ha koll på allt för att vara lugn så jag gillar att alltid åka samma buss, göra samma akrivitet efter skolan osv. Jag har gärna olika aktiviteter varje dag, men gillar samma veckor haha. Sen är det självklart kul när det ändras si sådär en gång i halvåret ;) 

Joannas överraskningshejdå.

Blev sååå glad när jag kollade igenom dessa bilderna, finaste vännerna. Det är alltså bilder från när vi överraskade Joanna och myste ute i mitt utehus. Nu har Joanna flyttat till Linköping i sex månader framöver, så det är lite ledsamt måste jag säga!
 
Annars så sitter jag på tåget nu och fixar lite med Emma & Malva fotografi, så bär det strax av på teorilektion. Har precis varit på konstutställning med historian så känns ändå som jag kommer kunna klara av att sitta still i några timmar till, har lite energi kvar!

En geting.

En bild från vår första fotolektion då vi skulle fota macro på trädgårdsföreningen. Tror jag hade Canon 70D och 35mm f/2 - kanske inte bästa utrustningen för macro, men ändå!
 
Nu sitter jag i skolan som vanligt och ska snart ha naturkunskap, det ska nog bli bra! Dock glömde jag min plånbok i skåpet igår och sedan nyckeln till låset idag, haha åh så typiskt mig! Så ska försöka få tag på någon som kan knipsa upp mitt lås. Lite lagom störande, men det kostar så mycket att åka till skolan utan mitt busskort som ligger i plånboken i skåpet så det får bli så. 

SnyggAnnie.

Så snygg vän har jag. Det är nog mina favoritbilder vi fotat, både hon och jag var nöjda! Vet inte vad jag tänkte när jag redigerade första bilden för det var inte vackert, men annars :))) Fotade med Canon 6D och Canon 70-200m f/2.8 - mmmhhh drömobjektivet. (Om jag ändå hade pengarrrr)
 
Så vad har jag vart? Jag bara orkade inte ta tag i bloggandet haha. Har till och med massa färdiga inlägg i utkastet och bilder som ligger på lager. Men jag tycker det är så tråkigt att blogga med gamla bilder och jag tar inga vardagsbilder om jag inte har igång bloggen. Det blir en ond cirkel det hela haha. Vi får se om jag kommer igång denna gången! Har ju trots allt bilder jag vill visa!