Malva Adrell -

Missionär Joanna.

Min fina vän Joanna, som jag tror ni alla vet vem det är om ni någonsin läst min blogg tidigare, har startat en egen blogg! Här kan ni hitta den. Hon har åkt iväg till Linköping där hon kommer jobba som missionär i några år framöver, så vi fotade lite bilder till detta som ni kan se här ovan. Faktum är att hon åkte i lördags så det är ganska stor chans att jag inte kommer träffa henne förrens i mars!! Helt galet! 
 
Annars jobbar jag på mest hela tiden! Har jobbat idag, men har annars ganska slappt schema i veckan så det är skönt. Det är verkligen roligt och jag trivs extremt bra på mitt kära McDonalds om det inte varit så mycket slitgöra bara. Ja jag har som sagt sagt upp mig nu så jag jobbar mitt sista pass 23 september, så får vi se vad som väntar i vår när jag kommer hem igen!
 
 

Den sista måltiden.

Vi är alltså fyra stycken från flocken som lämnar i höst. Louise ska till Equador, Viktor till Hawaii, jag till London och Joanna till Linköping. Så galet att vi som pratat så länge om detta och nu händer det, nu ska vi ut och ha kul! Så på grund av detta hade vi en Visessnart-middag igår kväll. Jag och Joanna hade pyntat och gjort det supermysigt på min utehusvind och det blev verkligen bra! Så efter att ha ätit pizza och den fina tårtan Julia gjort till oss lekte vi resten av kvällen, massa blinkgömme och pantgömme haha. Åh vad jag tycker om dom. 
 

September DTS.

 
Den 27 september, om 33 dagar, åker jag iväg till London i sex månader. Jag ska gå en DTS på YWAM Harpenden. Det är alltså en kristen lärljungaskola med organisationen Youth With A Mission, eller Ungdom Med Uppgift som det heter på svenska. En organisation som finns över hela världen. Hela skolan är indelad på två perioder varav de första tre månaderna är så kallad Lecture phrase och andra delen Outreach phrase. De sista tre månaderna är alltså någon annan stans i världen med volontär- och missionärsarbete. Hela skolan är på engelska och med folk från hela världen och i olika åldrar. 
 
Det ska bli så fruktansvärt roligt, skönt, spännande och bara bra! Är sååå taggad och vill bara åka med en gång. Har haft i tankarna att jag tänkt göra detta väldigt länge, men tog inte tag i ansökan förens i augusti. Så nu har jag sagt upp min från McDonalds och slutar där 22 augusti. Har verklgien aldrig känt mig så fri och även om jag inte har den blekaste om vad jag ska göra när jag kommer hem i mars är det verkligen bara kul och ingen ångest alls. Efter jag tog studenten hade jag ju ett heltidsjobb som väntade, så detta är verkligen första gången i mitt liv jag verkligen är fri på riktigt!
 
Så jag hade som sagt gärna bloggat, för att hålla folk hemma uppdaterade men även för att kunna se tillbaka på det själv men vi får se hur mycket tid jag kommer ha. 
 
Åh det ska bli så fantastiskt kul!!

Louise & Sebastian bal.

Så fantastiskt fina vänner jag har! Är så tacksam att få ha båda dessa i mitt liv måste jag säga. 
 
Såg att jag förberett ett inlägg av dessa bilder från Louise och Sebastians bal, så tänkte att ni kunde få äran att se dem nu. Sälv gör jag inte så mycket mer intressant än att jobba i dagsläget!

Ett långt uppehåll.

Jag har klippt av mig håret sen sist, tröttnade på allt.
 
Hej allihopa! Här har det varit tomt. Det har varit ganska skönt att ta ett uppehåll från bloggen såhär länge, men jag börjar verkligen sakna det. Jag saknar rutinen på att alltid ha med kameran överallt och ha bilder till bloggen. Det blir att jag fotar så sällan nu så jag har nästan inga vardagsbilder. Och när jag väl fotar vet jag inte vart jag ska göra av bilderna sen ändå. 
 
I höst händer det i alla fall en hel del med mitt lilla liv, så jag vill gärna blogga! Men det tar vi i ett inlägg för sig.