Malva Adrell -

Jordgubbar, passionsfrukt, glass och choklad.

Jag och Emma bestämde i våras att vi skulle träffas i sommar och äta jordgubbar och passionsfrukt. Planen var väl att det skulle vara sol och så men riktigt så blev det inte. Det var i alla fall extreeemt gott även om vi fick sitta inne och äta! Rekommenderas starkt!

Sommarkvällar.

Detta är verkligen livet, så fantastiskt verkligen.
 
Nu är jag hemma från Explore 2015. Det är ett ungdomsläger som ekumeniakyrkorna i trakten arrangerar och jag fick äran att följa med som ledare. Sammanlagt var vi 210 ungdomar och 75 ledare som hängde, badade, filmade, lekte, hade andakt, bibelstudier, paddlade kanot, hade spex och massa mer. Det är vekligen en av de bästa veckorna på hela året, en gemenskap man aldrig annars får. Tack Jesus är allt jag har att säga.

Blomblad.

 
Jag har varit så sjukt stressad under hela sista året under gymnasiet och det är väl egentligen det som synts här med. Jag försökte hålla igång bloggandet, men kände nu det senaste att jag verkligen inte orkade ha pressen att få ut alla bilder till bloggen. Dessutom har min fotoinspiration verkligen varit på botten och då har jag inte orkat pressa fram vardagsbilder. 
 
Nu har jag i vilket fall tagit studenten och hunnit göra massa roliga saker och börjar hinna tänka igen. Idag fotade jag bilderna ovan för jag hade massa blomblad jag inte visste vad jag skulle göra med (de är ju så fina). Och jag har en väldig massa bilder från mitt eldprojekt, bal och studentbilder och sånt som jag verkligen vill lägga upp här. Så nu fick det nog vara läge att köra igång igen! Egentligen väldigt opassande eftersom jag åker iväg på läger på måndag. Men ändå. 
 
Ja ja, så länge kan nu ju kika in min hemsida jag hunnit skaffa - malvaadrell.se