Malva Adrell -

Julia i våren.

Min vackra vän på min första riktga fotografering på åtta månader.
 
Jag och Julia hade en klassisk fotodag och det var lika mysigt som vanligt! Det är så kul att fota och jag har verkligen fått upp ispirationen och suget igen! Hoppas på många bra fotograferingar i sommar!

Fåren rymde.

 
När vi kom till beachplanerna och skulle spela hade fåren rymt så vi fick hjälpa dem tillbaka haha. Sen spelade vi, åt pizza, och hängde hemma hos Louise. Bra dag. Annars har jag mest jobbat hela veckan, så det är inte så mycket nytt!
 
Nu ska jag iväg på kalas hela kvällen! Det blir kul!

Beachvolley, kexkalas och kahoot.

Är så fruktansvärt tacksam att jag har så bra bästavänner.
 
Igår hade jag en ganska bitter start på dagen, men den slutade desto bättre. Vi spelade beach volleyboll på eftermiddagen och sedan åkte jag hem till Louise och åt massa kex innan vi mötte upp folk igen. Kvällen avslutades med spelet kahoot, när man gör quiz på datorn och alla svarar på mobilerna, faktiskt väldigt roligt!

Kossorna.

Så väldans fina.
 
En kväll på Gotland gick vi ut och hälsade på kossorna och de var precis lika nyfikna på oss. Så roliga djur!

En tavelvägg på G.

Jag ska göra en vägg full av tavlor. Så nu har jag pysslat massor.
 
Sen Sarah åkte har jag nästan inte varit själv alls. Jag har fått jobb på en förskola, har gått och blivit en barn-människa och så fort jag har ledig tid har jag varit med mina vänner. Jag tar igen all tid jag missat helt enkelt. Trivs väldigt bra måste jag säga! 

Avskedsmiddag.

Hon var den första jag träffade på flygplatsen i England för nästan sju månader sedan och sedan dess har vi hållit ihop, Sarah och jag. Imorgon blir hon även den sista jag säger hejdå till.

Gotland.

 
Efter att mina extremt fina vänner mötte mig vid flygplatsen den 12 mars har jag och Sarah (och Madeline för de första dagarna) varit ute på ännu lite äventyr. Först var vi i Linköping och hälsade på min efterlängtade Joanna och så förran veckan åkte vi ut till Gotland och sedan Stockholm. Väldigt fint och mysigt! Lite opassande att turista Sverige i mars/april, men bättre då än aldrig haha! Vi fick dessutom träffa mycket bra folk på vägen.

Sarah & Sara.

Med mina två favorit Sara(h)s uppe i Stockholm.
 
När jag kom hem från England följde Sarah och Madeline med mig hem, Madeline för fem dagar och Sarah en månad. Så jag har fått en långsam övergång och turistat runt i Sverige och bara tagit det lungt. För tillfället är vi uppe i Stockholm och hälsar på en vän från lärljungaskolan och har ätit denna fantastiska svenska kladdkaka. (när man har en amerikan med sig har man helt plötsligt en bra anledning att äta alla svenska maträtter och desserter, haha) 

All Nations All Generations Sept DTS.

Några foton från det senaste halvåret, från England och Grekland och extremt bra tider.
 
Så för ungefär tre veckor sedan kom jag hem från England och det största äventyret i mitt liv hittills. Det har varit så mycket bättre än jag någonsin kunnat hoppas och det går verkligen inte att med ord beskriva. Vi var alltså i Harpenden, utanför London i tre månader för undervisning och drog sedan till Bristol i östra England i två veckor innan vi flög till Grekland och ett nytt liv på en segelbåt i Medelhavet i två månader.
 
Undervisningsdelen var extremt utmanande, kul och bara bra. Vi grät, vi var uppe nätter och pratade, vi blev utmanande, vi lärde oss konfrontering, vi skrattade tills vi kissade på oss, vi hade filmdagar, vi såg london, vi hade extremt bra talare, vi dansade, vi växte och Gud var precis lika god som vanligt. Sedan var det dags att sprida den kärleken som vi lärt oss så mycket om och sett verka i våra egna liv. Mitt team fick då äran att vara en månad utanför Aten och hjälpte det Grekiska samhället med vad de ville och seglade sedan upp till Lesbos och jobbade i läger och på andra sätt för att hjälpa i flyktingskrisen i en månad. Även det var sjukt utmanande och helt galet. Så bra och så svårt. Allt från delfiner i solnedgången på en segelbåt till blöta och besvikna flyktingar i ett klädestält. 
 
Aldrig hade jag kunnat tro att det skulle bli såhär bra men oj vad glad jag är att det var just detta jag valde att göra av min höst och vinter.