Malva Adrell -

Week 2 - Ryan Waalkes.

Tog aldrig något foto på läraren, men här är några fina växter som var precis utanför min dörr men bergen i bakgrunden. 
 
Veckans tema var God's Design for Family. Helt klart den hittills svåraste veckan, men jag måste ändå påstå att jag avslutade den med en helt ny bild av många olika orättvisor och med ett mer ödmjukt hjärta. Ämnen som äktenskap, sex och abort. Det var så svårt främst eftersom jag redan hade en åsikt i allt det, men utan att riktigt ha byggt den på något, och mitt mål är att faktiskt följa det Bibeln säger. Jag höll helt klart inte med om allt, men jag lärde mig så mycket nytt och nu återstår det att bearbeta allt och bilda mina egna åsikter. 
 
Boken vi läser är så bra och har även den utmanat mig så mycket. Den berättar så konkret om hur vi kan möta all fattigdom i världen på ett ödmjukt och hoppfullt sätt. Hur vi faktiskt kan göra skillnad istället för att göra små insattser för att få oss själva att må bra över att vi gör något och sen lämna människorna i ett ännu värre skick. Måste bara dela med mig av ett så bra citat! Från boken Possible av Stephan Bauman; 
 
“Is he not asking unsuspecting heroes, ragamuffins though we are, to join in his great project if we are only bold enough to try, courageous enough to be honest, tenacious enough to walk a long line, and humble enough to create heroes in others rather than seeking the fame ourselves” 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback